Ocijenio predsjednik Crnogorske

PAVIĆEVIĆ: Niko u CG nije prevario Srbe kao Mandić

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević saopštio je da niko u Crnoj Gori nije prevario Srbe, kao što su to uradili lideri Demokratskog fronta (DF), a posebno Andrija Mandić.
Objavljeno: 12. 09. 2019 - 09:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

“U istoriji Crne Gore niko se nije tako poigrao interesima srpskog naroda i niko srpski narod nije prevario kao što su to uradili lideri DF-a, a posebno Andrija Mandić. Mandićev prvi drug iz skupštinske klupe je glasao za nepromjenljivost ustava, a juče predlaže da se ustav mijenja. Sa lošim položajem srpskog naroda u Crnoj Gori Mandić saosjeća tako što punih džepova uživa u luksuznim jahtama na crnogorskom primorju. To više ne ide tako, Srbi u Crnoj Gori su prepoznali ove prevarante i politički ih otpisali za sva vremena”, rekao je Pavićević.

Pavićević, koji je bio narodni poslanik u Skupštini Srbije, ponovio je da je on više uradio za dobro i za emancipaciju i Srbije i srpskog naroda, nego svi lideri Demokratskog fronta zajedno.

“Srbi u Crnoj Gori danas više vjeruju meni koji iskreno zagovaram ideju premošćavanja crnogorsko-srpskih podjela, nego lažnom Šćepanu Malom Andriji Mandiću i njegovim šaptačima i prvim saradnicima. Mislim da je vrijeme da se u DF-u suoče sa istinom – ili će sa Mandićem pasti ispod cenzusa ili će DF dobiti nove, svježe lidere koji bi se iskreno i srčano borili za ciljeve svog saveza”, rekao je Pavićević.

On je dodao da će u periodu pred nama Crnogorska još snažnije afirmisati ideju ustavnog patriotizma za Crnu Goru.

“Od obnavljanja nezavisnosti Crne Gore nije u našoj politici bilo snažnije ni potrebnije ideje od ideje utemeljenja Crne Gore na principima ustavnog patriotizma. To je ideja koja nas okuplja sve, bez obzira koliko se razlikovali, pod krov jedne, naše zajedničke države Crne Gore. U kojoj se svi možemo osjećati dobro i koju svi jednako možemo osjećati kao svoju. To je što se tiče narednih izbora pobjednička ideja za crnogorskog građanina i za državu Crnu Goru i Crnogorska će sa svojim saveznicima biti dio te velike pobjede”, zaključio je Pavićević.

Komentari: 7

Nemanja

12. 09. 2019 - 10:59

Nece valjda oval srbijansi politicki ....... da moralise po crnoj gori?
Ljubitelj tutuša

12. 09. 2019 - 11:37

Ovaj odnarođeni Crnogorac Pavićević, koji se izdaje za srbina, lagano kruni Vojvodin obor u kojem će na kraju ostati samo poštovaoci kvislinga iz II Svjetskog rata...
Hn

12. 09. 2019 - 11:09

A niko Crnogorce,kao ti.Jaca vam partija sa 10 clanova na 11.Dogodine ce biti cak 13 clanova.Aj ne avetaj obraza ti...
CG

12. 09. 2019 - 11:13

Kakav trojanac!
Srbijansko kukavicje jaje

12. 09. 2019 - 17:46

Ovaj bilmez-posrbica (za interes) Jos gura ideju o "ustavnom" patriotizmu? Idi bre gedzovane u Srbistan pa tamo prodovaj mooooda za bubrege. Ish! Dobro rece jedan profesor iz Beograda da bi Pavicevic sjutra bio i Bosnjak i Albanac i ko zna ko samo ako bi mogao da profitira.
Čegivić si

12. 09. 2019 - 22:48

Šta veli ove', do sad je zdrav bio??
GRAĐANSKI

13. 09. 2019 - 06:36

Nešto nam mlogo ovi Pa'iće'ić pozabavlo sa zlim usudom Srbaljah i "tamo njihovom" zaštitom! Neka, momčece, neka - no mi je ža' što divno ime jedne partije okuži!
Novi komentar