Poslanik DPS-a ocijenio

Vuković: Opozicija bi da zaustavi demokratske procese (VIDEO)

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna je da svakodnevno radi u Odboru za reformu izbornog zakonodavstva, dok je opozicija ta koja bi da zaustavi demokratske procese u Crnoj Gori, poručio je poslanik DPS-a Miodrag Vuković.
Objavljeno: 12. 09. 2019 - 17:01 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vukovic: Opozicija bi da zaustavi demokratske procese (VIDEO)
Foto: PR Centar

„Poslije posljednjih odluka Skupštine ja sam optimista imamo realne nade da možemo raditi u širem formatu, uz prisustvo drugog parlamentarnog bloka“, kazao je Vuković.

Jučerašnja sjednica, koju je napustila opozicija, pokazala je da je, kako navodi Vuković, nekome važnija forma od suštine.

„To političko vašarište u opoziciji, smanjenog intenziteta i dalje je prisutno od početka obnovljenog rada Odbora. Mi u DPS-u spremni smo svaki dan da radimo, da se sastanemo već sjutra, da ne izazimo iz ovih sala“, poručio je Vuković.

Podsjeća na poruke iz EK, u kojim se kaže da je dijalog potrebno voditi u Skupštini.

„Ova dva susreta sa predstvanicima EK i OEBS-a vraćaju nadu. Evropa zna da razluči dobro od lošeg i nastaviće da ohrabruje one koji iskreno rade na jednom vanredno važnom pitanju“, naveo je poslanik DPS-a.

Vuković kaže i da parlamentarna većina ne može previše pomoći opoziciji.

„Oni svaku vrstu naše pomoći odbijaju, oni su zadovoljni time što se međusobno ne mogu udružiti“, navodi Vuković.

Smatra i da većina opozicije svjesno opstuira rad Odbora.

„Većina to radi svjesno sa ciljem da zaustavi, nezaustavljive demokratske procese u Crnoj Gori, mi idemo dalje“, zaključio je Vuković.

Komentari: 12

Demokratski procesi

12. 09. 2019 - 17:41

Ovi demkratski procesi traju evo trideset godina, a sve je manje i manje istinske demokratije. Gospodin Vuković u njima učestvuje, pa čak i kreira od samog početka.Mene bi bilo stid da sam na njegovom mjestu.
Stefo12

12. 09. 2019 - 17:59

Kolko nam je ova opozicija strucna bukvalno je pitanje dana kad ce demokrate da ulete u koaliciju sa dpsom,da ga izglasaju za predsjednika jos jednom,pa da pricaju na sav glas da je gotov zato sto je glasovima demokrata dosao na jos jedan mandat a po zakonu ne smije da se kandiduje opet na sledecim izborima
Liberal

12. 09. 2019 - 18:02

Okle,zna se kako politika kod nas funkcionise,tvoja polovina je tu da radi nesto,a druga polovina parlamenta je tu da kuka i ne nudi nikakva resenja ni za kakav problem,kao npr za KAP,greote onakve firme oplakase je na sva zvona,a niko nikad ne nadje dje bi se taj aluminijum mogao prodati a da firma profitira,al dobro dako se nekad vratimo na monarhiju pa damo Milu krunu ,cisto da ne slusamo vise ove njihove izmisljotije i preuvelicavanja
Bar_pamti

12. 09. 2019 - 18:04

Preveliki su to neradnici i foteljasi,nama gradjanima bi opozicija bila od koristi taman kolko i becicu zena
Komita

12. 09. 2019 - 18:04

Od kad se liberalni savez raspao opozicija u crnoj gori ne postoji,no sve parazit do parazita
Sirena92

12. 09. 2019 - 18:11

Opozicija jedino cemu tezi jeste destabilizacija vlasti i nazadovanje ove drzave, jer za nesto drugo nijesu sposobni.
goran1978

12. 09. 2019 - 20:11

A oni ni ne znaju sta su demokratski procesi sto je najgore od svega, jer da znaju sami bi se zalagali za njih.
oliver14

12. 09. 2019 - 20:11

Opoziciji su samo usta puna demokratije a u praksi bjeze od nje kao od djavalo!
Kosta

12. 09. 2019 - 20:13

Ja mislim da ona dvojica iz Demokrata su kao djeca u skoli kad su na sjednici Odbora, da samo gledaju na sat kad ce se zavrsiti i da ih niko ne daj Boze sta ne pita!
Vitinka

12. 09. 2019 - 20:13

Eto od nikad sa DPS za isto sto Demokrate sad su redovne postale!
ines23

12. 09. 2019 - 20:14

Svi pricaju da se niko nije razocarao od svih opozicionih partija kao narod u Demokrate jer su se pokazili kao pravi izdajnici.
L Dabanović

15. 09. 2019 - 04:57

Ko je stvorio i legalizovao ovakvu opoziciju i vlasti vlade i države? Neznam koliko Vi Vukoviću udjela imate u dodanašnjim predśtvima crnogorske vlade i države.Ali danas je svakom normalnom jasno da su oni legalizovali da se stvaraju partije anticrnogorskog naroda države a vođe im ućerali u skupštinu da javno agituju protiv crnogorskog naroda i države i za to primaju bogovske plate.A danas još ako ima osuđenih za spremanje uništenja države i njenog naroda da kazne otslužuju śeđeći u skupštinu i šetnjama po region.Pa je jasno da su dosadašnji prestavnici crnogorskog naroda i države,da bi mogli nesmetano činjet što im je volja i opstajat,poslužili se onom sitencom-zavadi pa vladaj.Zavadili crnogorski narod i da im kroz domove prolazi granica otrcanog srpstva i rođenu im braću dijeli.Tako i dodanas i danas crnogorski narod ima jedan izbor-glasat protiv svojih zlotvora u interes profitera u predśedništvu crnogorske vlade i države da bi očuvali svoje ime i državu.
Novi komentar