Ivana Španović raskinula desetogodišnju vezu

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović i njen desetogodišnji partner Vladimir stavili su tačku na njihovu ljubav, iako su mnogi mislili da će stati na "ludi kamen", što je i ona u par navrata isticala javno da želi.

Objavljeno: 13. 09. 2019 - 11:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ivana Španović potvrdila je da više nije u vezi sa Vladimirom, sa kojim je godinama živjela, te koga je često navodila kao veliku podršku u životu.

- Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a vjenčanje je stvar formalnosti - govorila je Ivana jednom prilikom.

- Mislim da je ključ uspjeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvijek je tu za mene da mi da pravi savjet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko - kazala je ona svojevremeno.

Vijest o raskidu potvrdila je za "Hello", ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.

Komentari: 2

Veseli vikend!

13. 09. 2019 - 23:33

E bez ovih važnih vijesti propade mi vikend! Ako možete do śutra objavite ko se još razveo, varao ženu, muža, ljubavnicu, koja je opet ugradila silikone, liposukciju, novu periku, vještačke zube, ko pati od vazduha u stomaku i koja je dobila upalu bešike??
anonimus

16. 09. 2019 - 11:09

ahahahahahahaha upravo tako.
Novi komentar