Nakon objavljenog audio-snimka

Stanković negirao optužbe: Na ovakvoj režiji pozavidjeli bi svi svjetski režiseri

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković negirao je navodne tvrdnje sekretara VDT-a Nenada Vujoševića koji je kazao da preko njega ide novac do Stankovića.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 09:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Odbjegli biznismen s crvene Interpolove potjernice, Duško Knežević, objavio je večeras audio-snimak na kome je navodno Vujošević, koji tvrdi da preko njega ide novac do Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića.

Stanković je, kako je saopšteno iz Tužilaštva, pozvao nadležne organe da preduzmu sve neophodne korake kako bi se utvrdila puna istina u ovom slučaju.

"Na ovakvoj režiji pozavidjeli bi svi svjetski režiseri", poručio je Stanković.

Komentari: 6

Ono pa jes...

15. 09. 2019 - 22:44

sve napaaju i montiraju ove sirotane iz vlasti., a oni vila, stanova, kredita iz budžeta, i keša na računima u našim a sigurno i bjelosvjetskim bankama ne znaju što će. Tu su i jahte. A najbolje nam je pravosudje. Posebna priča. I kad ih mentori sa Zapada primoraju da ono reda radi nekog i uhapse zbog kriminala, oni mu prvo nadju smještaj van Crne Gore, kao npr. g-dinu Maroviću a onda mu "sude" i "prijete" ali preko TV-a "kako će ga kad tad uvatit". A oni ga tamo i poslali, hahaaaa. Koja tragikomedija. Narod ni za leba, a oni pobijesnili od para. No ništa se ne dešava slučajno. Jednom je neko rekao "Svaka je vlast ogledalo Naroda".
I ne samo to

15. 09. 2019 - 23:08

Neka što funkcioneri imaju firme i milione, nego komplet porodice vlasnici firmi i biznismeni, sinovi, tetke strine, braća od tetaka...itd. Firme obrću milione i stotine hiljada a u njima zaposlenih 1 ili dvojica. Istovremeno u Crnoj Gori, nema skoro nijedne fabrike u kojo bi mnogi rado radili i za prosječnih 300 eura, rado isto toliko koliko kad oni "rade" za 300 000. Ali nema...pojela maca.
Žuga

15. 09. 2019 - 23:09

Sta na ovo kaze Draginja !!!!!?????
Džoma Diploma

16. 09. 2019 - 00:11

U svemu ovome ipak postoji jedna konstanta - Pipun i Vojvoda. Od Koljenice ćr guliti krtolu u ZIKS... razbiraš...?
Negiranje

16. 09. 2019 - 11:10

A ja naivan pa mislio da nece negirati optuzbe. A on ovako stamen jos poziva kolege da provjere sve elemente optuzbe. Sto ih ne pozove da provjere odakle mu 40.000 eura za "Audi" sto je poklonio sinu, kako objavise mediji. Jednako ce provjeriti i jedno i drugo.
Zoran V. Raičević

16. 09. 2019 - 11:21

Ništa se nije novo otkrilo ono što već nijesmo znali. Može vlast mirno da pati od nesanice, funkcije ne štite od zatvora!
Novi komentar