Rasvijetljeno ubistvo u Baru

Supruga ubila masera, motiv zločina nepoznat

Barska policija uhapsila je suprugu masera I.S. zbog sumnje da je ubila muža čije je tijelo pronađeno u nedjelju poslije podne u iznajmljenom stanu u centru Bara, potvrđeno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 08:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz Uprave policije, barski policajci su lišili slobode D.Ž. (61) državljanku Kazahstana zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo na štetu I.Š. (61) državljanina Kazahstana.

Postupajući po prijavi građana policijski službenici su izašli na lice mjesta i u prisustvu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i obducenta izvršili uviđaj.  Nakon izvršene obdukcije konstatovano je da je smrt I.Š. nastupila nasilnim putem.

Kriminalističkom obradom policajci su došli do sumnje da je D.Ž, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa I.Š, upotrebom hladnog oružja nanijela više ubodnih rana oštećenom, usljed kojih je preminuo. 

Kako piše lokalni portal Jedro, stradali i njegova supruga zajedno su radili masaže, zajedno provodili slobodno vrijeme, upućeni jedno na drugo, uvijek vedri i nasmijani… Kobni dan po život masera, ličio je na sve prethodne i ništa nije ukazivalo na tragediju.

Šta je razlog da supruga ubije muža još se ne zna

Policiju su pozvali vlasnici kuće, koji su u izdatom prizemlju vidjeli beživotno tijelo masera pored kojeg je u stanju šoka bila njegova supruga.

Bračni par iz Kazahstana poznati su mnogim Baranima, a i žiteljima drugih crnogorskih gradova koji su namjenski dolazili u grad pod Rumijom zbog masaža. Mnogima su pomogli svojim masažama.

Stradali i njegova supruga bili su omiljeni, a njihova spontanost i neposrednost stvorila im je širok krug poznanika.

 

Komentari: 1

@

16. 09. 2019 - 12:06

NIJE SLUSAO.
Novi komentar