Predsjednik Crne Gore čestitao Dan opštine

Đukanović: Žabljak da postane još prepoznatljivija turistička destinacija

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 17. Septembra, Dana opštine Žabljak predsjedniku Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Žabljaka uz najbolje želje za dalji uspješan rad.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 09:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Slobodarska tradicija i antifašizam, sve tradicionalne crnogorske vrijednosti, neraskidivo su povezani s Durmitorskim krajem. To je temelj savremene Crne Gore, stabilne zemlje s dinamičnim ekonomskim rastom, koja je važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovorima sa EU. Žabljak sa svojim ljudima sastavni je dio tih uspjeha.

Kroz dalju saradnju lokalne uprave i Vlade, u cilju što optimalnije valorizacije neiscrpnih prirodnih resursa i brže realizacije planiranih projekata, Žabljak ima sve predispozicije da postane još prepoznatljivija turistička destinacija u ovom dijelu Evrope tokom i ljetnje i zimske sezone“, naveo je Predsjednik Đukanović u čestitci.

 

Komentari: 1

Goran

16. 09. 2019 - 10:53

ŠTA JE SA NOVOM ŽIČAROM I NOVIM NAJAVLJENIM PISTAMA??? NIKO VIŠE NE PRIČA . KAKAVA ZIMSKA SEZONA SA ŽICARAMA PRIJE 40 GODINA
Novi komentar