Saopštila Vukčević

Sekretar VDT-a osumnjičen da je dio Kneževićeve kriminalne grupe

Tužilaštvo sumnjiči sekretara tužilaštva, Nenada Vujoševića da je dio kriminalne grupe Duška Kneževića, kazala je na današnjoj pres konferenciji Specijalna tužiteljka Lidija Vukčević.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 14:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

“  V.N., sekretar tužilaštva je osumnjičen da je 2018. godine postao dio organizovane kriminalne grupe, koju je organizovao Duško Knežević. Knežević je preko njega pokušao da utiče na tužioce I da ga obaviještavaju o tome šta se planira”, navela je Vukčević.

Podsjetimo, odbjegli biznismen Duško Knežević objavio je na svom Youtube nalogu snimak razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem.

<<< Knežević objavio snimak o navodnoj korupciji u VDT <<<

<<< Stanković neće da odgovara na pitanja novinara: Miran sam, tajming nije slučajan <<<

<<< Katnić: Vujošević napustio Crnu Goru <<<

<<< Marković o snimku: Država mora da reaguje ozbiljno i brzo u ovom slučaju <<<

<<< Mandić: Pozivamo Stankovića i Katnića da podnesu ostavke <<<

U toku razgovora Vujošević potvrdno odgovara na pitanje Kneževića: da li je Ivici Stankoviću davao novac.

Knežević u razgovoru traži od Vujoševića da Ivici Stankoviću prenese poruku, da će objaviti kompromitujući snimak o njemu, ukoliko "ne pušti" Dejana Sekulića.

Komentari: 3

i ludi kapira

16. 09. 2019 - 16:37

Nemoguce je u CG imati bilo kakav ozbiljniji biznis a ne biti dio hobotnice .Svi , apsolutno svi , legalni i ilegalni bizmisi su pod kontrolom klana . Moras saradjivati ili si gotov finasijski a ako treba i bioloski .
Egoista

17. 09. 2019 - 08:08

Pa za vas koji nista drugo ne radite nego pijuckate pice po kafica i brinete o tudjim poslovima to je tacno. Za one koji rade i ozbiljno se bave biznisom nemaju problema ni sa ribama niti sa hobotnicama. Pricam ti pricu. Kakav ste vi narod kad simpatisete odbjegle kriminalce?Taj da je cist nebi bjezao glavom bez obzira kao i ovaj dokazani prevarant sa Engleskim pasosem.
podsjeti me na onu pricu

16. 09. 2019 - 16:44

Kad su se dvije seljanke svadjale i psovale pa ona jedna kaze : Eh kakva si svako te imao pa i taj i taj " . U tom momentu naidje pomenuti pa u prolazu " Obadvije , obadvije " . Tesko je oboljela ta drzava i to sa vrha .
Novi komentar