Na vanrednoj konferenciji

Mandić: Pozivamo Stankovića i Katnića da podnesu ostavke

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić je na vanrednoj pres konferenciji pozvao Glavnog specijalnog tužilaca, Milivoja Katnića i Vrhovnog državnog tužioca, Ivicu Stankovića da podnesu ostavke.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 15:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Znate da su naše ljude vodili u zatvor bez ikakvih dokaza, a ovdje gdje postoje konkretni ljudi, visoki funkcioneri koji se optužuju, ništa se ne preduzima. Svi građani Crne Gore znaju kakva je korupcija u tužilaštvu i pravosuđu, ali nije problem samo u tužilaštvu, nego u svim državnim organima. Stanković i Katnić moraju podnijeti ostavke", naveo je Mandić.

<<< Knežević objavio snimak o navodnoj korupciji u VDT <<<

<<< Stanković neće da odgovara na pitanja novinara: Miran sam, tajming nije slučajan <<<

<<< Katnić: Vujošević napustio Crnu Goru <<<

<<< Sekretar VDT-a osumnjičen da je dio Kneževićeve kriminalne grupe <<<

<<< Marković o snimku: Država mora da reaguje ozbiljno i brzo u ovom slučaju <<<

Lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević je naveo da je leglo kriminala u tužilaštvu.

„U Crnoj Gori nema govora o borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije“, istakao je Medojević.

Funkcioner DF-a, Milan Knežević je naveo da je "Milivoje Katnić želio da se snimak objavi, kako bi on bio najpošteniji u Tužilaštvu".

"Imamo i jednu ponudu, da idemo zajedno na poligraf, da oni odgovore da li su uzimali novac,  a mi da odgovorimo da li znamo Šišmakova i Popova. Ukoliko se utvrdi da poznajemo, onda ćemo preuzeti odgovornost i za njihova djela. Ako se utvrdi da su oni uzimali novac, ne da trebaju da podnesu ostavke, već i da krivično odgovaraju", istakao je Knežević.

On je, komentarišući izjavu Katnića da bi prihvatio Nobelovu nagradu, kazao da bi mu "dao dva ili tri Nobela za one dinamite koje je bacao na današnjoj konferenciji za medije.

Podsjetimo, odbjegli biznismen Duško Knežević objavio je na svom Youtube nalogu snimak razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem.

Komentari: 12

lolo

16. 09. 2019 - 15:54

Rece terorista i osudjeni bnadit!
Hermes

16. 09. 2019 - 20:48

Jedina tvoja istina, Andrija, jeste da ovo nije pravna država, jer da jeste, završio bi i ti i tvoji saradnici na doživotnoj robiji zbog veleizdaje! Onako, pošto nije pravna država, dobićeš u najgorem slučaju, 6 mjeseci kućnog pritvora, kao i ovaj ubica koji je satro cijelu porodicu uz to još i nesrećnika koji je pokušao da ih spasi, dok je "smjerni" monah to mirno gledao ne "mrdajući repom"! To je naša nesrećna "pravna država"! Zato ne mlati tako ti Mace Vukojičića!
žika guslar

16. 09. 2019 - 16:11

Bogami ste požurili! Kad prije?
Obaveštajac Cg

16. 09. 2019 - 16:38

Opet Mandić poziva bješte od njega !
NK

16. 09. 2019 - 16:42

Vojvoda, Pipun i Medo ne shvataju da nisu u Rusiji ili serbiji. Ovdje nijemjesto tu izdajnicima.
fasaderi

16. 09. 2019 - 16:46

Ivica i Marica su samo nizerangirani izvodjaci prljavih radova.
Momčilo,PV

16. 09. 2019 - 16:47

,Trebali ste tražiti i muzičku želju...interpretator mali Knindža..
Boban Bg

16. 09. 2019 - 16:54

A što Katnića? Zbog vas? Ma neka ....
Goga

16. 09. 2019 - 17:00

hahahaha, evo ih najbolji komedijaši u zemlji, kako oni provaljuju,umiremo od smjeha. Nemojte ih u zatvor biće nam dosadno, oni kad progovore plačemo od smjeha
ne tjesio se

16. 09. 2019 - 18:01

Samo ti placi .Ko zadnji place mokre su mu hlace .
Goga

16. 09. 2019 - 23:26

ne tjesio se# ahahahahahaha, pa i ti si neki komedijaš, šta je ovo ,ovoliko komedijaša ,postajete dvorske lude polako
L Dabanović

19. 09. 2019 - 19:16

Ovakvima moram stalno ponavljat isto i birat riječi da bi se lakše iskoprcali ispod njihovih dvovjekovnih lažnih brda knjiga. Nije čudno što pripadnici naroda otrcana srpstva i Srbina traže poligraf za dokaz istine.Svi znamo da onaj ostatak srpskog naroda-poslije pogibije na Kosovo 1389g-Turska 15 pokoljnja,oko 500g, množila za svoje soldate i za sluge agama i begovima.I evo već 2 vijeka kako ostaše bez Turske-pa lažno sebe ubrajaju u srpski narod i nema poligrafa koji će im tu laž pobit.A zna se da im je u te 500g u prsima srpsko srce i Srbina kucalo da bi stalno dizali ustanke i pobune dok Turci ne bi od jada digli ruke od njih.Eto Turci su sa njima toliko bili moćni da su nekoliko puta pregazili Crnu Goru-ali su im Crnogorcoi pogibijama zagorčavali život da su uviđeli da im opstanka nema i digli ruke od nas.Pa već ako se traži istins od poligrafa prvo ga treba provjert.Ako poligraf zagrebuča da su lažni Srbi-onda se poligrafu može vjerovat i za ostalo.
Novi komentar