Jednoglasno

Danilovgradski DPS predložio Đukanovića za predsjednika

U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Danilovgrad završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou, saopšteno je iz tog OO.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 18:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako su kazali, OO DPS Danilovgrad prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 17 članova, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje. 

"Svi mjesni odbori jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, i jednoglasno predložili Duška Markovića za mjesto zamjenika predsjednika DPS-a.

Ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Danilovgrada poslali smo jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku Predsjedniku i Premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države", piše u saopštenju.

Prema njihovim riječima, na sastancima mjesnih odbora predlagani su i kandidati za predstavnike OO Danilovgrad na VIII Kongresu, a predloženo je i preko 70 kandidata za članove budućeg Glavnog odbora DPS-a.

"Veliko i očekivano prisustvo naših članova na sastancima mjesnih odbora, ozbiljan pristup radu i kvalitet predloženih kandidata garant su snage naše partije i pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima.

Sa sastanaka svih mjesnih odbora poslata je jasna i snažna poruka podrške, naporima Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku naših vojnika, koji su garant sigurnosti naše države i svih građana.

Posebno smo zadovoljni iskazanom brigom Vlade da se u potpunosti očuva tradicionalna namjena pašnjaka na Sinjajevini za stočarsku proizvodnju, kao i naporima koje u kontinuitetu ulaže Vojska Crne Gore u izgradnju, rekonstrukciju i obnovu puteva, ne samo na Sinjajevini, već širom Crne Gore", navedeno je u saopštenju.

Komentari: 1

Мирослав Ђукић

19. 09. 2019 - 10:53

Какво изненађење! Откуд то!? Код тог ДПС, од како је основан, стално нека нова лица!
Novi komentar