„Crna Gora više nema tužilaštvo“

Knežević: Da li je Stanković rekao sinu da me kontaktira?

– Osoba koja se predstavlja kao vrhovni državni tužilac danas je pobjegla sa konferencije za medije. Tu osobu, koja se odaziva na Ivica, koliko god bježao, čeka ʼmaricaʼ. Kao što se u ovoj današnjoj Crnoj Gori neznalice bez radnog staža i ijednog zarađenog eura u realnom sektoru bave ekonomijom, tako tužilaštvo vode korumpirani pioni mafije – saopštio je predsjednik Atlas grupe i odbjegli biznismen, Duško Knežević.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 18:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je u reagovanju na današnje navode iz Tužilaštva, rekao da je javno upozoravao tužioce da će i oni biti do kraja razotkriveni ako ne počnu konačno da rade svoj posao ʼi prestanu da, slušajući gospodara, progone moje zaposlene i moje rođakeʼ.

– Sada će se morati suočiti sa posljedicama svojih postupaka, svoje korumpiranosti i gramzivosti, svog kukavičluka, svog kriminala i svog puzanja pred šefom mafije. Umjesto da čiste Crnu Goru od mafije, i oni su postali dio truleži – smatra Knežević.

Ivica Stanković će, prema njegovim riječima, koliko god bježao, svakako morati da odgovori odakle mu sve nekretnine i luksuzna vozila.

– Kad je već tako pošten, odakle plaća sinu putovanja po svijetu i najluksuznije hotele? Moraće i da kaže kako me je njegov sin kontaktirao da bi on, umjesto Nenada Vujoševića, ubuduće odnosio novac ocu i ostalim tužiocima. Da li je on nagovorio svog sina da mi se obrati sa tim zahtjevom? Je li mu bilo malo skoro milion eura za protekle godine? – navodi odbjegli banker.

Stanković i svi ostali iz tužilaštva koji su danas stali pred kamere moraće, poručuje Knežević, da kažu kako to da, ako su već znali da je Nenad Vujošević uzimao pare, reaguju tek nakon što se pojavio snimak?

– Ništa nijesu preduzeli duže od godinu, čak su navodno imali podatke da je korumpirao jednog tužioca. A Vujošević je sve vrijeme sekretar Tužilaštva koji ima pristup važnim informacijama. To je još jedan skeč u režiji glasovitog tajnovidca Milivoja Katnića. On drži Vujoševića na mjerama i pušta ga da korumpira tužioca, da ovaj donese nezakonito rješenje, pa ga na kraju pušta da napusti Crnu Goru – napominje Knežević.

Tužilaštvo, koje je, prema njegovim riječima, danas samo priznalo korupciju u Tužilaštvu, sada je, kaže, dužno da kaže ko je, pored Stankovića, tužilac koji je primio pare od Vujoševića.

– Pa će onda taj tužilac moći da kaže šta mu je sugerisao Stanković. Sljedeće pitanje je ko je predložio Vujoševića za sekretara, kome je potčinjen, u kakvom je odnosu sa Stankovićem? Sve u svemu, očigledno je da Crna Gora više nema tužilaštvo – zaključuje Knežević.

Komentari: 7

Boki

16. 09. 2019 - 18:40

Na stranu ova persona, ono danas je bilo blago receno sramno. Godinu dana ga prate i puste ga da napusi CG i tek danas kad se objavljuje snimak oni kao objavljuju da je clan kriminalne grupe. I jos plus Ivica bjezi sa konferencije. Sramno da ne moze biti sramnije. Tuzilastvo je zrelo za duboke rezove.
biznis model MNE

16. 09. 2019 - 19:57

Ko da dodje da posluje u tu lopovaku jazbinu kad je do kosti ogoljen mafijasko reketaski rezim ? Znaci da bi poslovao ne placas kao svuda porez nego koverte i torbe bandi na vlasti , sudijama i policiji .
Žuga

16. 09. 2019 - 19:02

A sta na sve ovo kaže Draginja ?
Pionja

16. 09. 2019 - 20:13

Mora prvo da se konsultuje sa Milom, ipak on vuče sve konce. Ajmo dežurni sa Analitike, ovo pišem po drugi put.
Užas

16. 09. 2019 - 22:19

Užas
Egoista

17. 09. 2019 - 08:12

Gledam ove sto komentarisu i vec ih vidim nedje po kafica na kaficu ili dojc umjesto na nekom radnom mjestu. Ne mrdaju ni malim prstom a vec sve znaju o postenju ovog sa slike ili kako ce Draginja da reaguje. Zalosno ,nema sta....Jos mu dajte povelju Draze Mihajlovica za mrkotrpnu borbu protiv drzave i sudstva...
Aok

17. 09. 2019 - 17:18

.......3.14. Užas.
Novi komentar