Najavio nove snimke

Knežević: Katnić i Vujošević se sastali prije nekoliko dana

Odbjegli biznismen i predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, tvrdi da su se sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT), Nenad Vujošević, i glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić, sastali prije nekoliko dana.
Objavljeno: 16. 09. 2019 - 19:35 Promjenite veličinu teksta: A A A
Knezevic: Katnic i Vujosevic se sastali prije nekoliko dana
Foto: Screenshot

Katnić i Vujošević su se, prema njegovim riječima, sastali da bi razgovarali o Kneževićevom kumu, Dejanu Sekuliću.

– Razgovarali su jer sam bio priprijetio da ću objaviti snimke na kojima se vidi kako Vujošević uzima pare za tužioce i korumpirane ljude u sistemu Vrhovnog državnog tužilaštva. Sve što je Katnić danas rekao na konferenciji za medije je čista laž – kazao je on za A1 TV.

Knežević je najavio objavljivanje novih snimaka.

– Već večeras ili sjutra objaviću šta je bila tema razgovora i s Lidijom Vukčević i s Katnićem i sa ovim... u dodatnom razgovoru broj dva, koji će najvjerovatnije sjutra ujutru biti objavljen. Crnogorskoj javnosti i svima biće potpuno jasno o čemu se radi u Crnoj Gori, da je to jedan truli sistem, da je to sistem koji se raspada iznutra – rekao je on.

Odbjegli bankar je saopštio da ima ʼdosta snimaka i sa drugim ljudima iz Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog policijskog timaʼ.

– Spremio sam i dosta papira koji se tiču statusa kako je Crna Gora dobila nezavisnost. Koliko se oni budu ponašali kriminalno prema meni, ja ću još više iznositi dokaze o njihovoj umiješanosti u kriminalne radnje koje već godinama sprovode – poručio je Knežević.

 

 

Komentari: 12

ofiraj ih konacno

16. 09. 2019 - 20:18

Daj onu Milovu sa ADIDAS torbom .
Rukfaš

16. 09. 2019 - 20:21

Jalovo... jalovo... moj junače.
Mladen

16. 09. 2019 - 20:26

Mislim sta reci a ne zaplakati...DK koji je tražen zbog prevara i utaje poreza i raznih malverzacije priča o poštenju.. zemljo otvori se..
Ma nije

16. 09. 2019 - 21:07

Ne govori on o svom poštenju, nego nepoštenju onih koji su s njim drpisali pare. To su oni nevoljnici što dijele stanove, kredite ... pa im je vazda malo.
Pejan Dejan

16. 09. 2019 - 21:03

Nenad, po imenu ga oslovljava, prisno... kako se isti okupljaju oko DK. Nešto sumnjivo, što nije iznosio dokaze prije blokade firmi i prije hapšenja Dejana Sekulića. Sve čuva za neke druge prilike
Odza Veilji

16. 09. 2019 - 21:11

Cekaj malo!? "Neno" ce da bude heroj? Treba li ja da onda glasam za takve heroje? Kojima vi DK kazete na snimku " dok si uzimao pare bilo ti jelijepo" ? Ovdje se neko sprda sa nasom i tako ojadjenom intelegencijom!
Peśo

16. 09. 2019 - 21:42

E, zamisli da sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva komunicira sa glavnim specijalnjim tužiocem. Normalno je da ima komunikacije.
Vanja

16. 09. 2019 - 22:49

Knezevic toliko truo da samo trulinu izbacuje iz sebe. Dosta bre vise medijskog prostora ovom ojadjenom covjeku koji pokusava da jos nekog ojadi. Knezevicu, znamo mi dobro, ko si, gdje si i kakav si. Tvoje lazi, prljavstinu i jed sacuvaj za sebe, od toga si satkan. U Crnoj Gori ces morati da odlezis, pravda mora biti zadovoljena. Sve ostalo,kako te nije sramota od sebe kad se pogledas u ogledalo. Ovakvo nepostovanje covjeka prema sebi je necuveno. Sve tvoje price su davno ispricane. Tvoje novo poglavlje SPUZ.
Pero iz Kontrolu leta

16. 09. 2019 - 23:20

Čitajući reagovanja ispod ovakvih tekstova stiče se utisak da je Crna Gora natpolovično kriminalna, ljudi se bave poštenjem Duška Kneževića kao da je to ovdje važno. On je privatnik, radi onako i onoliko koliko mu vlast dozvoli, a i izgleda da mu je dozvoljavala više no ikome. Za čije babe zdravlje mu je to dozvoljavala, pa nije za narodno, nije ni za moje, no za njihovo. Zato su tako prebogati, a sav ostali crnogorski narod bijedan.
GOST

17. 09. 2019 - 03:26

DK nije ga bilo cijelo ljeto cekali da prodje ljeto jer su znali da ih niko ne gleda i ne slusa.Medjedi spavaju zimi a ovi ljeti.Septembar udarna vijest pocela serija DK i trajace do pocetka sezone nesto kao ZG ILI TI FARMA
Nick

17. 09. 2019 - 17:11

,,Koliko oni budu mene kriminalno gonili, toliko cu ja njih postepeno da otkrivam"... A da te ne diraju, ne bi ni ti njih, je l, tako? Prije svega Knezevicu, nemas časti taman koliko je nemaju pojedini s kim si radio i bio upleten u kriminalne radnje. Daleko ste vi od mafije....Đe su vam kodexi? Izigravate kriminalce a obicni ste lajici u tome, znate zasto? Nemate palle.
Anonimus

17. 09. 2019 - 23:51

Vjerovati u price Kneezevica i Vujosevica je suludo
Novi komentar