Napustio Odbor za međunarodne odnose

Knežević: Besmisleno je učešće jer ne mogu da putujem

Jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik te političke grupacije Milan Knežević saopštio je u izjavi za Pobjedu da je podnio ostavku na mjesto u Odboru za međunarodne odnose i iseljenike jer mu je onemogućeno da putuje u inostranstvo.
Objavljeno: 18. 09. 2019 - 06:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

O Kneževićevoj ostavci danas bi trebalo da raspravlja Administrativni odbor.

 - Ne mogu nigdje da putujem, postalo je potpuno besmisleno moje učešće u tom odboru - rekao je kratko Knežević za Pobjedu.

Prvostepenom presudom Višeg suda Knežević i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić osuđeni su na po pet godina zatvora u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora pa su im tokom sudskog procesa oduzeti pasoši.

Knežević je dodao da mu je prošle godine nakon nastupa na sjednici Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope, gdje je govorio na ruskom, ne samo oduzet pasoš, već zabranjeno napuštanje Podgorice, pa da zbog toga i razmišlja da napusti delegaciju Crne Gore u toj panevropskoj instituciji.

Komentari: 4

Mihailo,Bgd

18. 09. 2019 - 09:52

Konačno razuman potez. I on je shvatio da se ozbiljan politički svijet SPRDA sa NJIM!
Pendrek

18. 09. 2019 - 10:29

Kako ces da putujes po svijetu kad trebas u apsanu da otputujes zbog kriminala kojim si se bavio? Vi bi da u zatvor samo idu iz DPS, a vi i SPC ka svete krave-nedodirljivi.
timestar

18. 09. 2019 - 11:31

Da li je osuđen na 5 godina zbog terorizma ili zbog krađe banana ?
CRNOGORAC

19. 09. 2019 - 06:27

kakvo putovanje putovanja nema dok ne odlezis kaznu sto si kanjen za terorizam proti drzave i naroda c.gore.
Novi komentar