(VIDEO) Knežević objavio novi snimak: Vujošević tvrdi da je navodno razgovarao sa Katnićem

Odbjegli biznismen Duško Knežević objavio je snimak na kojem navodno razgovara sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem. On kaže da mu je navodno Katnić rekao da nema ništa protiv Kneževića i da bi pustio njegovoh kuma da nije objavio prvi snimak i najavio da će objaviti današnji.
Objavljeno: 18. 09. 2019 - 12:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Muškarac na snimku tvrdi da se sastao sa Glavnim specijalnim tužiocem, Milivojem Katnićem, i Kneževiću garantuje da će kum predsjednika Atlas grupe, Dejan Sekulić, koji je uhapšen u avgustu, biti pušten na slobodu "u ponedjeljak". 

On kaže da mu je Katnić rekao da nema ništa protiv Kneževića I da bi pustio njegovoh kuma da nije objavio prvi snimak i najavio da će objaviti današnji.

“Neno, ti znaš koliko ja tebe volim”, navodno je rekao Katnić muškarcu sa snimka.

On kaže i da je bio kod Katnića na poziv specijalne tužiteljke Lidije Vukčević.

Muškarac Kneževiću kaže da se ne inati, na što mu ovaj odgovara da mu je cilj da sruši Stankovića i da ide u rat do kraja.

On ga moli da ne objavljuje snimke i da mu garantuje da će  Dejan biti pušten.

 

 

 

Komentari: 10

bez milosti

18. 09. 2019 - 12:22

Rusi kriminlace Dusko ! Nijesu oni zasluzili ni trunku samilosti .
Свети дух

18. 09. 2019 - 12:53

А што чине ови зећани, ово је звек! Ријешите то у 4 ока вас двојица. Нено, Дуле, воли вас сва Црна Гора, душице једне
Scenario iz Bolivuda

18. 09. 2019 - 13:09

U prvom razgovoru Vujeošević kaza DK da je predao pare Stankoviću i Katniću. Isto tako, reče da su oni prihvatili da u ponedeljak puste Sekulića, kuma DK. Koja kontradiktornost. Vujošević je u pretak napuštio CG. DK je snimak emitovao u nedjelju veče. Pa ko može da im povjeruje da to nije bio isceniran i dogovoren sadržaj telefonskog razgvora. Naime, da je tačno da je Vujošević dao Stankoviću i Katniću novac da će Sekulić biti pušten u ponedeljak, zbog čega bi DK onda emitovao snimak u nedjelju. Nema sumnje da je Vujošević uzeo pare za sebe i prevario DK. Ovaj snimak je na vivo scenarija i režije Bolivuda. Đoko Orlandić PS mora da je scenario i režiju "potpisao" onar tzv novinar, a sada poslanik. To je njegov nivo.
Freeman

18. 09. 2019 - 13:31

Ovo je prevršilo svaku mjeru,ovome se mora stati na kraj.Ne možemo više ovo trpjeti,moramo se boriti za pravnu državu ili odavde bježati glavom bez obzira.
Slobodan od pameti

18. 09. 2019 - 14:36

Dobro je to slobodnjaku... Nemoj nam se ti deranzirati :*
Erdogan

18. 09. 2019 - 15:35

@Freeman - Koka vi branite i za koga brizite - taj nije docekao jutro. Nego ne rece nam kako ti je poglavar, rekose nesto se najbolje ne osjeca.Mora da je neka zeravica, a moze bogome i od lose rakije. Hoce to....
Zaro

18. 09. 2019 - 13:44

Dulje kreči, providno i jadno; vrni ti eure pa ćemo lako za ostalo.
Тото

18. 09. 2019 - 13:52

Црногорци, где су вам коментари?
Montenegrin

18. 09. 2019 - 14:40

Tu smo! Ne beri brigu! Nema nase crnogorstvo previse veze sa drzavom Crnom Gorom, niti sa bilo kojom drugom! Na Mars da odem ostao bih Crnogorac i prezirao cetnike iz dna duse! Necete vise ni preko ove, niti preko bilo koje buduce vlasti gaziti po crnogorstvu!
Janica Matova Beograd

18. 09. 2019 - 16:44

Neno i ja tebe volim možda više od Stankovica ,ali po svoj prilici moraceš u Spuž.Znaš li Neno oca mu j....da danas u Crnoj Gori trecina stanovnika nema šta da ruča u najljepšoj zemlji na svijetu sa šestohiljada stanovnika gdje bi svi morali i mogli pristojno da živimo.Vi umjesto da izgrađujete državu našli ste da sa D.K.i mnogim drugim da se bavite kriminalom.Sve to radite dok nam drugi razaraju državu i idete kod Amfilohija na oprost od grehova.Poslušaj me otiđi sam u Spuž i ne čekaj suđenje i to ce biti tvoj najveci doprinos izgradnji države! A sada Neno da ti se zakunem takvim bitagama dolazi kraj i Crnu Goru cemo napraviti državom u kojoj necevbiti moguci takvi sekretari Tužilaštva!
Novi komentar