DF: Osuđujemo hapšenje Milačića, odnosiće se prema njemu kao prema Čaki Ivanoviću

Demokratski front najoštrije je osudio, kako tvrde, neosnovanu i prekomjernu primjenu sile policije nad političarem Markom Milačićem.
Objavljeno: 18. 09. 2019 - 13:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

“On kao i svi drugi građani ima pravo da iskaže protest protiv korupcije u tužilaštvu i to na način na koji sam procjenjuje da treba. Кako DF odavno ukazuje, a što je danas Milačić posebno potencirao, institucije sistema su potpuno mrtve, tako da mi ne očekujemo da će se policija i nadležni organi u njegovom slučaju ponašati nešto drugačije nego u odnosu na slučaj Čake Ivanovića, vođe navijača Budućnosti, koji i dalje čami nevin u spuškom kazamatu'', saopštili su iz DF-a.

Iz DF-a smatraju da se i povrede Milačića možda žele prikriti od javnosti. 

''Povrede Marka Milačića možda se od javnosti žele prikrivati kao i povrede Čake Ivanovića tako što bi neki režimlija odlučio da ga “stavi” u zatvor. Df poziva donosioce takvih odluka da ne rade to nego da odmah oslobode Marka Milačića. Ubrzo će doći promjene u Crnoj Gori i ovi koji gone ljude zbog njihovih političkih i drugih stavova i uvjerenja će biti predmet gonjenja slobodnih institucija sistema”, poručuju iz DF-a.

Komentari: 5

CRNOGORAC

18. 09. 2019 - 13:47

ODMAH SE JAVLJAJU ISTO MISLJENICI U ODBRANU IZDAJNIKA.
Roko 18 +

18. 09. 2019 - 13:58

Milačić je novi lider srba u CG a ne Andrija Mandić koji je izdao za ustav Cg, srpski jezik i zastavu i sad nas prodaje Milu da bi ovaj sacuvao vlast !
Koko 18-

18. 09. 2019 - 14:41

E Roko, Roko, da mi je tvoja pamet dje bi mi kraj bio.
Sveto

18. 09. 2019 - 14:12

Koja to država u svijetu dozvoljava da skandiraju anti-državne i anti-nacionalne parole "gospodo"? U vašoj Rusiji i Serbiji isparili bi, da vam se za trag nezna, SRAMOTE jedne.
nereg

18. 09. 2019 - 15:34

Vama je nevin covjek onaj koji je napao policajca. Toliko o vasem poimanju zakona
Novi komentar