Zbog ometanja i upućivanja uvrjedljivih riječi privedeni Dajković, Drobnjak i Vlahović

UP: Milačić i još tri osobe privedeni zbog ometanja i vrijedjanja policajaca

Zbog ometanja policijskih službenika u izvršenju radnji, pružanja otpora i verbalnog vrijeđanja danas su u Podgorici privedeni Marko Milačić, Dijana Drobnjak, Vladislav Dajković, Dragoje Vlahović - saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 18. 09. 2019 - 14:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi u policijskom saopštenju, Milačić nije dozvolio da se vozilo koje su kontrolisali pomjeri sa kolovoza a nakon što su pozvali komunalnu policiju da vozilo pomjeri "paukom", on se popeo na haubu automobila.

 “S obzirom da je pružao aktivan koji je trajao određeno vrijeme on je uz primjenu sredstava prinude doveden u službene priostorije”, navodi se u saopštenju.

Ostalo troje funcionera te stranke su privedena zbog sprječavanja i ometanja policijskih službenika u vršenju službenih radnji i zbog upućivanja uvrjedljivih riječi.

''Svi građani, bilo da se radi o javnim ličnostima ili ne, su dužni da poštuju zakon i da omoguće nadležnim službama nesmetano obavljanje poslova iz svoje nadležnosti. Policija će bez izuzetka sankcionisati svakog pojedinca zbog nepoštovanja propisa, nepostupanja po naredbama, drskog ponašanja, vrijeđanja ili bilo kojeg drugog vida nezakonitog ponašanja na javnom mjestu'', zaključuje se u saopštenju.

 

 

Komentari: 2

Dokle ?

18. 09. 2019 - 15:04

Ma koja javna licnost ! To je jedan mali provincijalni klovn, kojeg su lansirale Vijesti pruzajuci mu priliku da povremeno istrese pasjaluk na stranici tog lista, na novou djeteta od 15-tak godina, ali vrlo malicioznog i negativnog. Kasnije je shvatio da se moze lijepo zaraditi udarajuci po drzavi Crnoj Gori i nalazio je patrone sto u Srbiji sto u Rusiji.
Djordje

18. 09. 2019 - 18:04

Gradjani su duzni da postuju zakone a drzavni organi brane bezakonje,da zakone tumace kako oni hoce i da ih primjenjuju opravdavajuci bezakonje. Teatar.
Novi komentar