Spektakularan nastup u hotelu Mogren

Džiboni zaokružio program “Ljetnje muzičke noći”

Velika regionalna zvijezda Zlatan Stipišić Džiboni nastupio je sinoć na prepunoj terasi hotela Mogren, u okviru programa “Ljetnje muzičke noći” koji je organizovala Hotelska grupa “Budvanska rivijera” tokom ovogodišnje turističke sezone.

Objavljeno: 18. 09. 2019 - 19:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Karte za ovaj događaj rasprodate su u rekordnom roku – samo dva dana nakon objave koncerta, a zbog ogromnog interesovanja, kapaciteti hotela Mogren su prošireni. Međutim, ni taj prostor nije bio dovoljan za sve koji su željeli da prisustvuju muzičkom spektaklu za pamćenje. Džiboni je još jednom pokazao svoju muzičku veličinu, a hitove poput “Mirakul”, “U ljubav vjere nemam”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “”Zlatne godine”, “Činim pravu stvar” i mnoge druge, zajedno sa njim pjevalo je preko 800 prisutnih ljudi”, naveli su organizatori.

dzibonihotelmogren2Džiboni je, kako je saopšteno, nastupio sa kompletnim bendom u čijem je sastavu bio i poznati muzički producent Nikša Bratoš, njegov dugogodišnji saradnik i prijatelj.

Kao specijalna gošća na sceni se u nekoliko navrata pojavila i šarmantna Maya Azucena, koja je svojim vokalnim sposobnostima i sjajnom energijom izazvala opšte oduševljenje kod publike.

dzibonihotelmogren3"Kad se sve sabere, možemo zaključiti da je sinoćnjim koncertom na pravi način zaokružen više nego uspješan program “Ljetnje muzičke noći na gornjoj terasi hotela Mogren”, koji je ujedno i najava za sve ono što nas očekuje u novom “Mogrenu”, saopštili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

dzibonihotelmogren4Podsjećaju da je tokom ljeta održano ukupno dvanaest koncerata, a osim Džibonija, na terasi Mogrena nastupali su “Mostar Sevdah Reunion”, Kaliopi, Jasna Zlokić, The “Frajle”, Ana Štajdohar, Neno Belan, Boris Novković, Ana Stanić i Ivana Peters, Marijana Zlopaša i klapa “Cambi”, “Novi fosili” i “4 Tenora”.

"Ovakvim muzičkim programom i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” još jednom je potvrdila ulogu lidera u kreiranju jedinstvenih sadržaja u hotelima, i unaprijedila ponudu grada doprinijevši turističkoj promociji Budve i Crne Gore", zaključeno je u saopštenju.

 

Komentari: 1

roki

18. 09. 2019 - 20:35

CAREVIC I EKIPA VISE VOLE GUCHU, HAHAHAHAHAHAHA
Novi komentar