Zbog nepostupanja po naredbi za udaljavanje

Krivične prijave protiv Milačića, Dajkovića i Vlahovića

Policajci su danas lišili slobode pet lica zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a tri lica se sumnjiče i da su počinila krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljavanje, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Objavljeno: 18. 09. 2019 - 20:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi, policija je danas u Podgorici iz ulice Novaka Miloševa u službene prostorije privela pet lica zbog narušavanja javnog reda i mira, sprječavanja i ometanja policijskih službenika u vršenju službenih radnji i zbog upućivanja uvrjedljivih riječi službenicima policije.

“Nakon preduzetih policijsko – tužilačkih mjera i radnji, policijski službenici su protiv Marka Milačića, Vladislava Dajkovića, Dragoja Vlahovića, R.J. i Dijane Drobnjak podnijeli zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz čl. 11 (ometanje ili omalovažavanje službenog lica) Zakona o Javnom redu i miru i oni će biti privedeni nadležnom sudiji za prekršaje.  M.M, V.D. i D.V. će, nakon saslušanja kod sudije za prekršaje, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljavanje”, precizirano je u saopštenju.

 

Komentari: 2

roki

18. 09. 2019 - 20:30

Ova budala jedva ceka ovakve dogadaje, stavite ga malo u dusevnu bolnicu,dugo bi tamo ostao, nije mu dobro,ovo nema veze sa politikom,vec sa zdravim razumom
neka toga no dje su pare

18. 09. 2019 - 20:42

Ovo im dodje kao kec na desetku da skrenu paznju sa Ivice i Marice .
Novi komentar