Snimljeni infracrvenim senzorima

Američka vojska potvrdila: Ovo su snimci NLO-a (VIDEO)

​Američka ratna mornarica potvrdila je autentičnost snimaka koji prikazuju neidentifikovane leteće objekte, ali istovremeno izjavila kako nema saznanja o kakvim se tačno objektima radi, piše CNN.
Objavljeno: 19. 09. 2019 - 08:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Objekti uočeni na tri vojna snimka klasifikovani su u neidentifikovane leteće objekte“ potvrdio je za CNN Joe Gradisher, portparol Ratne mornarice SAD-a, prenosi Index.

Na snimcima koje je između decembra 2017. i marta 2018. objavila organizacija “The Stars Stars Academy of Arts & Sciences” primjećuju se brzo pokretni duguljasti objekti koji su snimljeni infracrvenim senzorima, a na video materijalu iz 2004. vidi se kako su senzori pratili neidentifikovani objekt koji je u jednom trenutku skrenuo nevjerojatnom brzinom.

“Dugi niz godina naši piloti nijesu prijavljivali viđenja neidentifikovanih leteći objekata (eng. unidentified aerial phenomena, UAP), uglavnom zbog stigme vezane uz prethodnu terminologiju i teorije”, rekao je Gradisher.

Podsjetimo se, u junu ove godine grupa američkih senatora, među kojima se nalazio i potpredsjednik Obavještajnog ureda Senata, imala je povjerljiv sastanak na kojem se govorilo o nizu viđenja neidentifikovanih leteći objekta (UAP) koje je službeno prijavila američka ratna mornarica.

“Ako piloti prijave moguću opasnu situaciju koja ometa letenje ili obuku, onda senator Warner želi znati što se tu zbiva. Nije bitno radi li se o meteorološkim balonima, malim zelenima ili o nečemu sasvim trećem. Ne želimo da naši piloti nepotrebno ugrožavaju svoje živote“, izjavila je za CNN Rachel Cohen, portparol senatora Marka Warnera.

Predsjednik Donald Tramp potvrdio je kako je informisan o izvještajima pilota ratne mornarice koji su uočili neidentifikovane leteće objekte.

“Imao sam jedan vrlo kratak sastanak o tome”, rekao je Tramp u lipnju za ABC News.

“Vjerujem li u to da se radi o vanzemaljcima? Ne osobito”, dodao je.

Komentari: 2

@

20. 09. 2019 - 02:19

ja ne znam sto je ono.Nesto neidentifikovano
NLO

20. 09. 2019 - 16:08

Ovo ih Ruskije zezaju oni imaju tu tehnologiju jos od posle II svetskog rata
Novi komentar