Saopštio advokat Lazar Aković

Advokat: Vujošević na liječenju, pola godine ima zdravstvene probleme

Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević, kojeg Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči da je kao dio kriminalne organizacije odbjeglog biznismena Duška Kneževića pokušao da utiče na rad tužilaca, nije u bjekstvu već se nalazi na liječenju u jednoj od zemalja iz okruženja i daće iskaz Specijalnom tužilaštvu.On je naglasio da njegov branjenik unazad pola godine ima zdravstvene probleme, te i da o tome postoje izvještaji ljekara specijalista, pa će medicinsku domentaciju dostaviti na uvid Specijalnom državnom tužilaštvu.
Objavljeno: 19. 09. 2019 - 10:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je za Pobjedu potvrdio njegov branilac, advokat Lazar Aković, koji je saopštio da mu je punomoćje za Vujoševića predala njegova porodica.

- Danas mi je porodica Nenada Vujoševića, u dogovoru sa njim, predala punomoćje i obavještavam javnost da moj klijent nije u bjekstvu već se nalazi na liječenju u jednoj od zemalja iz okruženja. Vujošević će čim mu se poboljša zdravstveno stanje doći u Crnu Goru i dati izjavu na sve sporne okolnosti – kazao je za Pobjedu advokat Aković.

On je naglasio da njegov branjenik unazad pola godine ima zdravstvene probleme, te i da o tome postoje izvještaji ljekara specijalista, pa će medicinsku domentaciju dostaviti na uvid Specijalnom državnom tužilaštvu.

Na pitanje Pobjede, advokat Aković je odgovorio da ga je, dok je prije dva dana bio na službenom putu u Sloveniji, kontaktirao Vujošević i tada zatražio da ga zastupa.

Vujošević je napustio Crnu Goru u petak preko graničnog prelaza Dračenovac, dva dana prije nego je Knežević objavio snimak telefonskog razgovora kompromitujućeg za vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića, gdje navodi da je uzimao novac i prosljeđivao ga prvom čovjeku tužilaštva.

Komentari: 10

Nn

19. 09. 2019 - 10:53

Biće da je kod onog Svetovog doktora otiša’
Čudo od Dukljana

19. 09. 2019 - 12:38

Čudni su Dukljani ljudi?Kad zagusti pravac u mrsku Srbiju nijedan ne pobježe na Kosovo,Albaniju ili Hrvatsku.
Zato sto je,

19. 09. 2019 - 13:29

SUPER SARADJUJU!
Janica Matova Beograd

19. 09. 2019 - 16:02

@ Čudo od Dukljana .Šta si ti ? Da li ti uopšte znaš šta je Duklja ili stičeš obrazovanje od DF i sa gibaničarskih portala.Ja živim u Srbiji više od pedeset godina i poštujem i borim se za sve njene vrijednosti,ali mi to ne smeta da budem Crnogorka ,a to znači i Dukljanka jer se tako zvala naša prva država nesretniče.Nikada nijesam mogla da shvatim četničku logiku,ona se zasniva na IQ najviše 35!
Janica od SNS???

19. 09. 2019 - 19:01

@Janice Matova Vi ste vjerovatno zapošljeni u nekoj državnoj instituciji u Srbiji i primate debele pare!To jedino možete postići ako ste glasač Aleksandra Vučića i član SNS-a.Janice dakle vi ste naprednjakinja odnosno bivša radikalka.
Gule Beograd

19. 09. 2019 - 16:07

Gdje bih mogao ovako da se slikam baš u ovoj pozi za radnim stolom?.To mi treba hoću da se ženim pa da vide da se radi o ozbiljnom i moralnom čovjeku koji izgara na poslu.
Ela

19. 09. 2019 - 18:32

Iskreno, vjerujem da je ovu fotografiju portal izabrao iz arhive, dobro bi bilo da azuriraju bazi. Advokat Akovic jeste vrijedan, strucan, izgara na poslu ali sto je najbitnije castan.
Maki

19. 09. 2019 - 19:07

Ljudi, svi kad krenu na sud bolesni. Zalosno zbog ljudi koji dodju u te situacije zaista bolesni!!! Knezevic samo jos djecu da zrtvuje i stavi na stub srama. Interesantno da niko jos nije dao misljenje po pitanju autenticnosti nekih snimaka, posebno goasovnih.
Tina

19. 09. 2019 - 19:10

U advokatskoj profesiji rijetki su casni, odgovorni i od rijeci, ovaj advokat jeste. Nenametljivo, profesionalno i tiho vodi proces do najboljeg rjesenja za klijenta. Mnogi mladi pravnici trebaju da uce iz njegovog pristupa i prakse.
Mirko

19. 09. 2019 - 19:37

Advokat sa razumnim pristupom. Nisam ga birao u parnici ali mi je pomogao u objasnjenjima.
Novi komentar