Vranješ ostavio bivšu ženu bez ičega

Fudbaler Ognjen Vranješ ,o kojem se i te kako pričalo zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to posle 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Objavljeno: 19. 09. 2019 - 12:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Fudbaler je u obavezi da sada već bivšoj supruzi svakog mjeseca uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela nije dobila gotovo ništa, piše "Srpski Telegraf".

Prema tvrdnjama izvora gorepomenutog lista, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

- Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno verovala i bila je ubeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana - govori izvor.

- Prema sporazumu o razvodu, koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo na uživanje u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoletna. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspešno borila da dokaže da je stečen u braku - završava priču izvor.

Poslovni prostor od preko 200 kvadrata u centru Banjaluke je, prema ovim navodima, ostao u fudbalerovom vlasništvu, tako što ga je na vrijeme prepisao bratu.

 

Komentari: 1

Ilija

19. 09. 2019 - 15:05

A ona je zaradila... Što? Čudna je ženska logika. Još čudnija muška kad na sve ovo pristaje i u skupštini glasa za ovakve zakone.
Novi komentar