Ulaže u novu eru elegancije na poluostrvu Luštica

The Ritz-Carlton dolazi u Crnu Goru

Kompanija Marriott International, Inc. najavila je danas potpisivanje izuzetno značajnog ugovora sa Northstar d.o.o, o dovođenju brenda The Ritz-Carlton u Crnu Goru. Prema planu koji finansira Al YasraThe Ritz-Carlton Montenegro i The Ritz-Carlton Residences Montenegro donijeće nenadmašnu eleganciju i legendarnu uslugu ovog brenda u Crnu Goru 2023. godine.
Objavljeno: 19. 09. 2019 - 14:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Sa svojim izuzetno upečatljivim pogledom na jadransku obalu, Crna Gora je brzo postala omiljeno mediteransko odredište za svjetske putnike", izjavio je Carlton Ervin, glavni direktor za razvoj za Evropu, iz kompanije Marriott International. „Potpisivanjem ugovora o dolasku The Ritz-Carlton-a, Crna Gora potvrđuje potražnju za našim luksuznim brendovima u ovom uzbudljivom regionu. Kombinacija spokojne, prirodne ljepote zemlje i legendarnog servisa ovog brenda čini Crnu Goru savršenom destinacijom za gosta The Ritz-Carltona."

Smješteni na vrhunskoj poziciji na zapadnom kraju elegantnog poluostrva Luštica, hotel i rezidencije će moći da se pohvale izuzetnim panoramskim pogledom na blistavo Jadransko more. Do lokacije će moći da se dođe automobilom za 30 minuta od međunarodnog aerodroma Tivat ili dva sata od međunarodnog aerodroma Dubrovnik, a blizina objekata moru će gostima i stanovnicima omogućiti nezaboravni prilaz sa mora, gdje će izlaskom na pristanište hotela iskusiti glamur crnogorske rivijere.

Dizajnerski planovi za 120 elegantno opremljenih hotelskih jedinica uključuju prekrasna mjesta za relaksaciju gostiju, diskretno spajajući jednostavni lokalni dizajn sa savremenom tehnologijom, a sve u cilju isticanja prirodnih ljepota lokacije. Projekat predviđa niske objekte koji se uklapaju u teren, uz maksimalno atraktivan pogled na more i zalazak sunca za goste, stanovnike i posjetioce. Planirani sadržaji, kao što su: glavni restoran, dva specijalna restorana, plažni bar, zatvoreni i otvoreni bazen, Lido bazen sa morskom vodom, spa i fitnes centar svjetske klase, kao i bogato opremljeni The Ritz klubovi za djecu i mlade, zablistaće u prekrasnom okruženju Jadrana.

 
Kompleks će imati prostore idealne za organizovanje velikih, nezaboravnih događaja na otvorenom, uz istovremeno uživanje u nesmetanom pogledu na more, kao i za kreativne, na licu mjesta smišljene provode koje nude mogućnosti sezonskog bara i restorana. Za užitak gostiju, planiraju se i avanturističke aktivnosti, kao što su brdski biciklizam i pješačenje stazama u prirodi. Program zaštite okoline Žan-Mišel Kustoa - koji je razvilo Društvo za budućnost mora „Žan-Mišel Kusto“ u saradnji sa hotelskom kompanijom The Ritz Carlton – trebalo bi da zaštiti izvanredne rezervate prirode koji okružuju kompleks, nastojeći da podstaknu goste svih starosnih dobi da shvate kako njihovo djelovanje može pomoći u očuvanju prirodnih resursa za buduće generacije.

„Uspjeh postignut na ovom projektu, i dovođenje legendarnog brenda Ritz-Carlton u Crnu Goru, rezultat je predanog rada svih uključenih strana, kako naše kompanije, Marriott Internationala, tako i državnih i opštinskih institucija“, rekao je Mohamed Al Sager, predsjednik Al Yasre. „Ovo nije samo poslovni, već i lični uspjeh. Kada sam prvi put posjetio Crnu Goru na odmoru, zaljubio sam se u prirodne ljepote ove zemlje i znao sam da želim da budem dio njenog budućeg razvoja. Ono što je započelo samo kao san, danas je postalo sjajan projekat sa jasnim planom izvršenja."

Hotel i rezidencije planirani su kao dio projekta mješovite namjene, koji će uključiti: vile, uređene vrtove, jahting klub i predivnu plažnu uvalu. Očekuje se da će The Ritz-Carlton Residences Montenegro ponuditi 180 apartmana i 48 vila. Prva faza gradnje trebalo bi da se  završi 2023, a posljednja 2028. godine. Prodaja rezidencijalnih jedinica trebalo bi da počne 2020. godine.

Za više informacija o The Ritz-Carltonu, posjetite vebsajt: https://www.ritzcarlton.com/

O hotelskoj kompaniji Ritz-Carlton Hotel Company, LLC

Hotelska kompanija The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C, Čevi Čejs, Država Merilend, koja je dio kompanije Marriott International, Inc, trenutno upravlja sa više od 100 hotela i više od 45 rezidencijalnih objekata u 30 zemalja i teritorija. Za više informacija ili rezervacija, posjetite vebsajt kompanije www.ritzcarlton.com, za najnovije vijesti o kompaniji, posjetite  news.ritzcarlton.com  i pridružite se razgovoru uživo, koristite #RCMemories i pratite nas dalje na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Hotelska kompanija The Ritz-Carlton je zavisno pravno lice u stopostotnom vlasništvu Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR). Ritz-Carlton sa ponosom učestvuje u Marriott Bonvoyu, novom imenu Marriottovog programa putovanja koji zamjenjuje Marriott Rewards®, Ritz-Carlton Rewards® i Starwood Preferred Guest® (SPG). Program nudi članovima izvanredan portfelj globalnih brendova, iskustva o Marriott Bonvoy Moments i neuporedive pogodnosti, uključujući zarađivanje bodova za besplatne hotelske boravke i noćenja do priznanja elitnog statusa. Da biste se besplatno prijavili ili saznali više o programu, posjetite MarriottBonvoy.marriott.com.

Marriott International, Inc.

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) sa sjedištem u Betesdi, Država Merilend, SAD, obuhvata portfelj od više od 7.000 nekretnina u 30 vodećih hotelskih brendova koji pokrivaju 131 zemlju i teritoriju. Marriott je operator i izdavalac franšiza za hotele i licenci za odmarališta u cijelom svijetu. Kompanija sada nudi jedan program putovanja, Marriott Bonvoy™, koji zamjenjuje Marriott Rewards®, Ritz-Carlton Rewards® i Starwood Preferred Guest® (SPG). Za više informacija, posjetite naš vebsajt www.marriott.com, a za najnovije vijesti o kompaniji, posjetite www.marriottnewscenter.com. Pored toga, povežite se sa nama na Facebooku i @MarriottIntl na Twitteru i Instagramu.

Komentari: 0

Novi komentar