Dragana Mirković: Sve bih učinila da spriječim djecu da postanu dio estradnog neba

Folk diva Dragana Mirković tri decenije je na estradnom nebu, a iza sebe ima veoma uspješnu karijeru. Međutim, put koji je ona odabrala nikako ne bi poželjela svojoj djeci.
Objavljeno: 19. 09. 2019 - 14:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pjevačica priznaje da jedino što ne bi preživjela jeste da njena sin Marko (18) i ćerka Manuela (17) požele da budu dio estrade.

– Djeca su poprilično sklonjena, zahvaljujući njihovoj želji prvenstveno. Samo sam ja izložena. Čak se i moj suprug sklanja, tako da je sav teret na meni. Drago mi je što oni ne žele da se bave javnim poslom – rekla je pjevačica za “Kurir” i dodala:

– Često u šali kažem: „Ja sam jednu karijeru preživjela, još jednu ne bih.“ U smislu javne ličnosti. Dovoljno mi je bilo ovog stresa što sam ja ta, ali tako se dogodilo, nisam ja to željela. Ne vjerujem da bih preživjela kada su djeca u pitanju. Savjet nemam, to je prosto. 

Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače djeca na mjestu, i vrlo jaka djeca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično djeca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih spriječim da budu dio estrade, potrudila bih se da ih ubijedim da to ne urade – zaključuje folk diva.

Komentari: 1

nije nimalo lako

19. 09. 2019 - 15:13

Ne mogu deca popit flasu viskija za noc .
Novi komentar