Atlas banka oštećena za 600.000 eura

Sekuliću pritvor još dva mjeseca

Kumu odbjeglog biznismena Duška Kneževića, Dejanu Sekuliću, osumnjičenom za zloupotrebu ovlašćenja u privredi i zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju, produžen je pritvor za još dva mjeseca, potvrđeno je Pobjedi u Višem sudu.
Objavljeno: 21. 09. 2019 - 06:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je 2009. godine u Atlas banci uzeo kredit, a kao sredstvo obezbjeđenja je položio zemljište koje je bilo pod teretom.

Sekulić nije vratio kredit, a istražitelji vjeruju da je Atlas banka oštećena za skoro 600.000 eura, te i da je on za taj iznos stekao imovinsku korist.

U istrazi koja je pokrenuta protiv Sekulića izjave su dali bivši potpredsjednik Atlas grupe Mihailo Banjević, bivši izvršni direktor za komercijalu u Atlas banci Duško Đukanović i bivši izvršni direktor Atlas banke Đorđe Đurđić.

Specijalno tužilaštvo je saslušalo i Vesnu Pavlović-Furth, bivšu izvršnu direktoricu Atlas mont banke za poslove sa stanovništvom koja je objašnjavala pod kojim okolnostima je odobrila kredit Sekuliću.
 

Komentari: 2

Žuga

21. 09. 2019 - 10:47

E super ga je Dulji izvadio iz zatvora. Sekulicu , zamoli ga da te vise ne brani kao sto ne moze ni sebe , jer ce ti se prije ili kasnije pridruziti
Mikloš kauboj

21. 09. 2019 - 11:23

A kako je tek DK brata Sekulićevog nagrdio na onom snimku. Mislim da neće progovarat do kraja života. Zalud kumstvo i prijateljstvo
Novi komentar