Reagovanje DF-a na izjavu advokata Nenada Vujoševića

Treba da vjerujemo Milivoju, Borivoju, Lazaru i Nenadu, a ne sopstvenim ušima

Što je Lazar Aković u Crnoj Gori, to je Borivoje Borović u Srbiji. Omiljeni advokat Aca Đukanovića, šegrt Milivoja Katnića i medijski specijalac bacanja magle u aferama koje potresaju region, ocijenili su iz Demokratskog fronta (DF).
Objavljeno: 21. 09. 2019 - 10:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Umjesto da prećuti, Borivoje Borović, preuzima obavezu da po nalogu Mila i Aca Đukanovića pokuša relativizovati najnoviju aferu koja pokazuje koliko je kriminalizovano i korumpirano crnogorsko tužilaštvo. Iako je čitav Balkan vidio kako sekretar u državnom tužilaštvu Nenad Vujošević, u ime Ivice Stankovića, reketira Duška Kneževića, Borivoje Borović nam objašnjava kako su ti snimci pribavljeni nezakonitim putem i da je istina samo ono što tvrdi Milivoje Katnić. Drugim riječima, treba da vjerujemo Milivoju, Borivoju, Lazaru i Nenadu, a ne sopstvenim ušima”, ističe se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika. 

Ponovo su postavili pitanje šta bi bilo sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem da su obavili sličan razgovor, kao što su to uradili Nenad Vujošević i Migo Stijepović

“Vjerovatno bi dobili četrdeset godina zatvorske kazne. Ali zato Borivoje Borović, Pljevljak iz kruga dvojke, treba da bude medijski poligraf kriminalnoj grupi iz tužilaštva koja duži niz godina djeluje sa antisrpskih pozicija a sklona je uzimanju mita i korupcije, reketira profesora Kneževića i postavlja se kao “pravosudni” krak režimske hobotnice koja je od Crne Gore napravila besudnu državu. Zato je pravo pitanje sa koliko je para korumpiran advokat Borović da bi nam objasnio kako je istina ono što je izjavio Milivoje Katnić, a ne ono što smo čuli sopstvenim ušima. Ovo je ujedno i dokaz, da je advokatski poziv, čast izuzecima, postao prostitutsko- reketaška funkcija koja funkcioniše po principu želja mafije i režimskog džuboksa. Mnogi advokati su vlastiti poziv shvatili kao preduzetničku djelatnost u kojoj se u startu klijentu kalkuliše korupcija za tužioca i sudiju, a zarada advokata je samo bakšiš koju treba dati po obavljenom poslu. Ovakav način funkcionisanja je potpuno urušio i kompromitovao crnogorsko pravosudje. Zbog toga se i vodi mrtva trka između  Lazara Akovića i Borivoja Borovića ko će prije uletjeti u južne predjele Nobelovih ledja. Svakako ne onako praznih ruku, već sa popunjenom torbom”, zaključuje se u saopštenju. 
 

Komentari: 14

zelenas

21. 09. 2019 - 12:30

Zaista je tragedija da nas neko ubjedjuje da telefonski razgovori i snimci nijesu dokaz na CG sudu a sudjenje za drzavni udar je citavo vrijeme bila prica o telefonskim razgovorima i snimcima i dovodjeni strucnjaci da sve desifruju........
bjelas

21. 09. 2019 - 15:09

Snimci nijesu dokaz za SUD ali jesu za NORMALNE GRADJANE?Ko nece da vjeruje NE MORA ?
bjelas

21. 09. 2019 - 15:12

Stvari su se zavaljale mene licno podsjecaju nekako na onu HIPERINFLACIJU iz '94 godine?Ne znam kako i od kuda ali ce brzo nastupiti lomovi i PROMJENE ?U cijoj rezije ne znam ponavljam ali oce,mozda ove DEMOKRATE pojma nemam sa Becicem im ZAPAD da MANDAT???? MOZDA ???
Mozda i pukne,

21. 09. 2019 - 17:56

STRAH ULJEGA niko vise ne prica o politici ni na ULICU a kamoli po INSDTITUCIJA ,kafana slici na 1948 .god hahaha jes tako zaista ????
Bodin

21. 09. 2019 - 21:15

[email protected] gradjanine to sto Vujosevic na snimku govori nesto Knezevicu ne mora da znaci da je to istina.To nijedan normalan sud ne uzima kao dokaz,to ti je rekla-kazala a sud zanimaju samo pravi dokazi.Prije ce bit da Knezevic drzi u saci Vujosevica pa je ovaj pristao na ovu klasicnu namjestaljku ali kad je vidio da se zaigrao previse Vujosevic se povukao.
Mozda i pukne,

21. 09. 2019 - 17:57

Na koju foru sbas lajkove ? ima FORA ili siu ADMIN ????Mora da si ADMIN ,
Boban Bg

21. 09. 2019 - 18:14

Očito ti je pravo nepoznanica kad pričaš takve gluposti. Nijesi u stanju da razlikuješ kada se neko prisluškuje uz sudsko odobrenje ili kad neko nezakonito snima razgovore. Zna se što je dokaz a što nije. Śutra će svako svakoga snimati ako se takve stvari prihvate kao dokazni materijal. Nema niko pravo nikoga da snima bez sudskog naloga i ili obostranog pristanka. Čak i uz pristanak nije sudski dokaz! Izvofjenje dokaza u sudu i preslušavanje razgovora pribavljenih po zakonu je jedna stvar a druga snim i pribavljeni na nezakonit način. Znam da je ovim ljeljanima nauka strana pa me ne čudi da lupetaju.
Žuga

21. 09. 2019 - 13:44

A ne no Pipunima , Kačavendi ,Pahomiju Amfilohiju , normalnom Branku Radulovicu , Ananiju Nikiću , onoj babi četniku iz ambasade , Čedi Anticu , neegicentriku Blažu Zlopaši i Marku Milačiću . Časnom Di Keyu koji ne smije prici ni jednim autobusu u Londonu. A mičite se tamo. Presuda je napusana. Imacete malo vremena za žalbu a onda na pola puta PG- DG. Zanimljivo jedno mjesto. Nece vam biti dosadno. Znamo mi a i vi da vas samo nagla promjena vlasti moze spasiti. Ali mislim da su vam šanse male. Vrlo male.
Moralisti iz DF-a na putu ...

21. 09. 2019 - 14:11

Pretpostavljamo kakvi su oni, a vi ste nešto najgore i najnepostenije sto čepa po zemlji. Najbolje bi Vam bilo da ne bijelite zuba, bajbuk se približio .
lolo

21. 09. 2019 - 16:06

Ne no osudjenima teroristima i stranima placenicima??? Dokle ovaj tgeror besgtija i nistgavila???
banjo

21. 09. 2019 - 16:53

Za "bjelaša" i za "zelenaša" i njihovu pamet. Ovakav tonski zapis može snimiti običan imitator ili glumac kao odgovor na predhodno postavljena pitanja D.K. Zato ovakvi materjali ,osim za lakovjerne, ne mogu biti dokaz ni na kakvom sudu.
Pameti,

21. 09. 2019 - 19:55

Tog tonskog ZAPISA se ne odrice niti negira mi Neno, nego od kad je posa za Kinsasu i vbrnujo se otuda kaze da su mu te pare davane za lijecenje. Zapis nije sporan vec PRICA . U koju SUD NE VJERUJE odnosno VJERUJE NENU a NAROD ima IZBOR?
joko

21. 09. 2019 - 22:15

Pametni, sve to što ti kažeš može da bude,ali nemora da znači. Šta je rekao Neno i šta kaže narod nema nikakvno značaja . Ima raznog naroda u Crnoj Gori. Jedni se bore svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima za svoje intrese. Sa parama se sve može uraditi, a ako nemože sa parama može sa malo više para. Ipak je najglavnije šta će sud reći.. . Do tada "Pametni"uživaj i navijaj za tvoju stranu.. Tvoja strana će pobijediti za jedno 100 godina.
Bogomi ,

21. 09. 2019 - 22:37

Ovo si dobro reka ,,,,Tvoja strana će pobijediti za jedno 100 godina.,, i ja mnim da ce tako biti na zalost> Ali da te IPAK ispravim da je ipak VAZNIJE sto ce NAROD reci no sto ce SUD reci. Mnogo je vazniji NARODNA PRESUDA od suda .Tako bilo kroz svu ISTORIJU do sada! OVAJ NENO I STANKOVIC treba pod HITNO OSTAVKE da dadu sto godj sud kaze!
Novi komentar