Crnogorski trener

Veselin Vujović preuzima Zagreb!

Crnogorski trener Veselin Vujović sjutra će potpisati trogodišnji ugovor sa Zagrebom, gdje će se vratiti nakon skoro tri godine kada je sa velikim uspjehom vodio najbolji hrvatski klub na domaćoj sceni, ali i u Ligi šampiona, javlja Handball Montenegro.
Objavljeno: 23. 09. 2019 - 22:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dakle, Slovenac Branko Tamše je prošlost za Zagreb, nakon katastrofalnog starta u Ligi šampiona i dva ubjedljiva poraza, dok je Zagreb igrao blijedo i u pripremnom periodu. Vujović će biti predstavljen sjutra u prijestonici Hrvatske.

Legendarni Vuja će tako dobiti vruć krompir u Zagrebu, s obzirom da nije sastavljao tim, te da će najteži posao biti - da sa ovom ekipom odbrani titulu i pokuša da sačuva obraz kluba u SEHA ligi i Ligi šampiona.

Vujović je nakon Zagreba vodio Kopar i Željeznicar iz Niša, a radio je u Siudad Realu, Vardaru, Al Sadu, Al Sababu, Lovćenu, Partizanu...

Komentari: 3

najteze je sa svojima

24. 09. 2019 - 08:41

Obidje cijelu bivsu Jugu a Maljiteziju hvali al obilazi.
prof.

25. 09. 2019 - 12:41

Vujo ne smije pomenut Crnu Goru, pravilo ti je da svoje mrziš (Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo). To ti je zakon u Srbiji, zato terazijski Crnogorci se opučiše od pljuvanja i ,mržnje prema Crnoj Gori. Tada i napreduješ u karijeri.
Matan

26. 09. 2019 - 12:13

Srpske novine i portali REDOVNO pišu Srpski trener a naši Crnogorski!? Zna li se čiji je? Umije li on što demantovati i jasno se izjasniti?
Novi komentar