AMSCG upozorava

Oprez zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena zbog niske oblačnost, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Objavljeno: 25. 09. 2019 - 08:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Navodi se da na putevima gdje se radi, promijenjen režim saobraćaja, zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno i poštovanje signalizacije.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se naizmjenično.

Na regionalnom putu R-13 Bioče - Mateševo, dionica Veruša - Han Garančića zbog rekonstrukcije saobraćaj će biti zatvoren od 11 do 13 sati.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu policija saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na regionalnom putu Andrijevica - Murino, lokalitet Sućeska, biće obustavljen saobraćaj od osam do 12 i od 14 do 16 sati, zbog izrade ankera za stabilizaciju kosine.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari: 0

Novi komentar