Kandidat za predsjednika Hrvatske odgovorio srpskom predsjedniku

Škoro Vučiću: Bolje biti pjevač, nego dostavljač kod ratnog zločinca

Kandidat za predsjednika na izborima u Hrvatskoj, Miroslav Škoro, odgovorio je na društvenim mrežama predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na prozivke koje mu je uputio.
Objavljeno: 25. 09. 2019 - 15:01 Promjenite veličinu teksta: A A A
Skoro Vucicu: Bolje biti pjevac, nego dostavljac kod ratnog zlocinca
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

"Čujem da mi je 'veliki državnik' Vučić poručio kao 'pjevaču ili šta li već' da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da 'o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto da operu iz prošlosti", napisao je Škoro.

Kaže da njemu "ne trebaju knjige iz psihologije da bi analizirao Vučića".

"Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od hiljadu riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan - bolje biti 'pjevač ili bilo šta već', nego dostavljač kod ratnog zločinca", napisao je Škoro na Fejsbuku.

 

Vučić je u utorak ocijenio, komentarišući anketu HRejtinga koju je objavio HTV o odnosima Srbije i Hrvatske, da Hrvati imaju "nepogrješiv njuh" da svakog ko radi u interesu Srbije stave na prvo mjesto kao svog protivnika.

Škoro će biti protivkandidat Kolindi Grabar Kitarović na predstojećim izborima za predsjednika Hrvatskoj krajem godine.

 

Komentari: 1

sklempa je pukla

25. 09. 2019 - 16:03

Nije tesko poklopiti Vucica.
Novi komentar