Svečanost na HN Škveru

Jadran predstavio tim za novu sezonu

Vaterpolo klub Jadran Carine, predstavio je ekipu za novu takmičarsku sezonu.
Objavljeno: 26. 09. 2019 - 08:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Trener Petar Radanović moći će da računa na 18 igrača za utakmice Regionalne lige, Lige Šampiona, domaćeg prvenstva i Kupa, a prosjek starosti prvog tima je 20 godina.

Predsjednik Jadrana Đuro Marić istakao je da je posebno zadovoljstvo što je Jadran predstavio ekipu koja je jedna od najmlađih ekipa u Evropi.

“Pred nama je izazovna sezona u svakom smislu, nastupamo na četiri fronta. Vjerujem da će ovi momci i ove godine potvrditi svoj kvalitet i na najbolji način reprezentovati grad, klub i sportsku Crnu Goru”, naglasio je Marić.

Zahvalio se svima onima koji pomažu Jadran, svim donatorima i sponzorima.

Direktor crnogorskog najtrofejnijeg kluba Miloš Mračević zahvalio se prisutnima i pozvao ih da 28. septembra dođu na Škver i bodre Jadran protiv Partizana, u drugom kolu Regionalne lige.”

Takmičarska sezona je počela i to na onaj pravi način, pobjedom u Splitu protiv imenjaka. Želim vam da u ovoj večeri svi zajedno uživamo, kao i u nastupajućoj sezoni“, poručio je Mračević.

JADRAN CARINE DOMAĆIN 2. KOLA REGIONALNE VATERPOLO LIGE: PROTIV PARTIZANA UZ PODRŠKU NOVLJANA

Hercegenovski Jadran Carine domaćin je 2. kola Regionalne vaterpolo lige i dočekaće ekipu beogradskog Partizana, 28. septembra u 19 časova na bazenu “Jadran”,  na Škveru.

Novljani su takmičarsku sezonu startovali pobjedom protiv splitskog Jadrana ( 11:9 ), a pred svojom publikom pokušaće da nadigraju i Beograđane.

Trener Petar Radanović kazao je da je Partizan mlada ekipa, koja je izuzetno poletna.

“Prepoznatljiv je stil igre Partizana već godinama. Partizan je ekipa koja je sportski agresivna u igri. Međutim, smatram da ako mi budemo na nekom našem određenom nivou igre i ako budem pristupili utakmici na pravi način, zaista se onda mi pitamo i pobjedu bi trebalo da zaslužimo i uzmemo”, jasan je Radanović.

Trener Novljana je pozvao sve navijače i ljubitelje vaterpola da dođu u što većem broju na Škveru.

“Pozivam navijače, sportske prijatelje i ljubitelje vaterpola da dođu i da nas bodre na domaćem terenu i da zajedno proslavimo, nadam se, pobjedu”, kazao je Radanović.

Dodao je da će sa tom utakmicom Jadran vjerovatno zatvoriti otvroreni bazen na Škveru, do narednog proljeća.

“Nakon zatvaranja bazena na Škveru , utakmice ćemo igrati u zatvorenom bazenu Instituta Igalo”, pojasnio je Radanović.

Komentari: 0

Novi komentar