AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj na većini puteva, osim na dionicama u višim predjelima gdje magla smanjuje vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza.
Objavljeno: 28. 09. 2019 - 08:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13 Bioče - Mateševo, dionica Veruša - Han Garančića zbog rekonstrukcije saobraćaj će biti zatvoren od 11 do 13 sati.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu policija saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na regionalnom putu Andrijevica - Murino, lokalitet Sućeska, biće obustavljen saobraćaj od osam do 12 i od 14 do 16 sati, zbog izrade ankera za stabilizaciju kosine.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari: 0

Novi komentar