Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske

Hrvatska je dobila još jednog predsjedničkog kandidata iz svijeta šou biznisa, starletu Avu Karabatić koja je kandidaturu objavila na Instagramu uz sliku u toplesu
Objavljeno: 28. 09. 2019 - 17:08 Promjenite veličinu teksta: A A A
Ava Karabatic najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske
Foto: Cazin.net

Karabatić je pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u njenoj državi, prenosi Večernji.hr.

“Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari”, napisala je Karabatić.

Navela je da su “svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi odlaze, natalitet pada” i dodala da zna da će imati puno “hejt” komentara jer je “kao starleta”.

123

Od svojih kvaliteta, navela je da je profesorka italijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, da je napisala autobiografiju i roman, da je film u kojem je glumila mjesecima bio u bioskopu, a da se, osim glumačkih sposobnosti, ostvarila kao slikarka.

“Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim,” napisala je Karabatić.

Avu na Instagramu prate 52.000 ljudi, od kojih je već više od 400 podržalo njenu kandidaturu, navodi Večernji.hr.

Komentari: 1

radi nataliteta

28. 09. 2019 - 19:52

Ovo bre treba ... mislim po nekoliko puta zaokruzit .
Novi komentar