Fudbaler se ponovo oženio

Nakon smrti supruge, ona ga je osvojila

Fudbaler Rio Ferdinand (40) oženio se rijaliti zvijezdom Kejt Rajt (27) ovog vikenda u luksuznom hotelu u Turskoj.
Objavljeno: 29. 09. 2019 - 17:57 Promjenite veličinu teksta: A A A
Nakon smrti supruge, ona ga je osvojila
FOTO: Instagram

Tu informaciju otkrio je ekskluzivno gradonačelnik Marmarisa, koji je potvrdio da je vjenčao par na građanskoj ceremoniji.

Mehmet Oktaj rekao je turskim medijima da je lično vjenčao slavni par, četiri godine nakon što je Ferdinand izgubio suprugu, nakon duge i teške bolesti.

Rio i njegova supruga Rebeka imaju troje djece, a Lorens, Tejt i Tia bili su navodno najveseliji na vjenčanju, jer obožavaju maćehu.

"The Sun" je ranije prenio da su zvanice, rodbina i prijatelji, otputovali u Tursku.

"Njihove porodice i prijatelji su već tamo i oduzeti su im mobilni telefoni da ne bi mogli ništa da fotografišu, rekao je izvor blizak paru za "The Sun".

Podsjetimo, fudbaler i rijaliti zvijezda Kejt Rajt  su u vezi dvije godine, a vjerili su se u novembru prošle godine.

Rio je zaprosio na krovu zgrade u Abu Dabiju, a sa njima je bilo i njegovo troje djece.

Rio je prije tri godine u dokumentarnom filmu "Being Mom and Dad" po prvi put progovorio o smrti supruge koja je 2015. preminula od kancera, a onda je sa cijelim svijetom podijelio i posljednje riječi koje bi joj uputio da je imao prilike za to.

"Da imam još jedan minut sa Rebekom, vjerovatno bih... definitivno bih je pitao što želi za našu djecu tokom odrastanja", dodao je Rio drhtavim glasom.

Rebeka Elson je preminula 2015. godine nakon borbe sa rakom dojke. Imala je samo 34 godine. Iza sebe je ostavila supruga i troje djece, dva sina i kćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post workout pik ... looking good babe

Komentari: 0

Novi komentar