Jesen na Kitchen TV

Sedam premijernih serijala, više stotina novih epizoda i recepata, stare zvijezde, mladi kuvari, tople ljudske priče i putopisi!
Objavljeno: 01. 10. 2019 - 09:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kitchen TV, jedini regionalni kulinarski TV kanal i ove jeseni obradovaće gledaoce novim, zanimljivim i ekskluzivnim sadržajima. Već od oktobra uživaćemo u tradicionalnim specijalitetima najboljih crnogorskih moreplovaca i trgovaca u serijalu Paštrovići.

Filip Kovačević, jedan od najboljih mladih srpskih kuvara i dobitnik brojnih međunarodnih priznanja, kroz serijal Vrh kuhinja i druženje sa prijateljima, pokazaće nam da je kuvanje umjetnost i uživanje. Kako se u kuhinji snalaze brojni muzičari, umjetnici i novinari saznaćemo u trećem nastavku Daryl & Marija’s Dinner Club-a.

Sladak život dočaraće nam Petar Žuljević, najslađi dječko u gradu, kroz nove epizode serijala Sa slatkim na ti, ali i popularna Sabiha Dacić u Prijepoljkama. Srpsku tradiciju na moderan način predstavlja nam Milica Đorđević u novim emisijama nazvanim U Milice divan dan, a makedonsku Dejan Karapeev u drugom dijelu Sončeve gozbe.

Ove jeseni - Kitchen TV na Extra TV-u!

Komentari: 0

Novi komentar