Predsjednik uputio čestitku povodom Dana unutrašnjih poslova

Đukanović: Rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije sve zapaženiji

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova, ministru Mevludinu Nuhodžiću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.
Objavljeno: 01. 10. 2019 - 12:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Profesionalnim i posvećenim radom na očuvanju i jačanju stabilnosti društva, zaštiti njegovih osnovnih vrijednosti i izgradnji sigurnog okruženja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije dali su nemjerljiv doprinos nastanku i razvoju savremene Crne Gore.

Sve zapaženiji rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i prepoznatljiva kooperativnost naših službi bezbjednosti sa inopartnerima, potvrđuju da uspješno sprovodimo reforme kako u normativnom tako i institucionalnom dijelu i da nudimo efikasne i kvalitetne odgovore na aktuelne bezbjednosne prijetnje, po uzoru na savremene demokratske sisteme i pravne tekovine.

Sada kad Crna Gora nastavlja da gradi svoju međunarodnu reputaciju, prepoznata kao važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO, zemlja kandidat na pragu EU, očekivanja od svih državnih organa i službi postaju sve zahtjevnija i veća. Uvjeren sam da ćete, u skladu s novim izazovima, još odlučnije nastaviti borbu protiv svih oblika kriminaliteta, bezbjednosnih prijetnji i narušavanja ljudskih prava i sloboda, na temeljima dosadašnjih uspjeha.

Koristim priliku da još jednom vama, i svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, čestitam praznik i poželim uspjehe u daljem radu.“, stoji u čestitci Predsjednika Đukanovića.

Komentari: 1

Dijaspora

01. 10. 2019 - 14:11

Strasno su zapazeni!
Novi komentar