2 nova serijala

Nedjelja invazije vanzemaljaca - History channel

History channel nam u Nedjelji Invazije vanzemaljaca donosi 2 nove sezone Ancinet Aliens i In Search Of: Questions!
Objavljeno: 02. 10. 2019 - 23:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Od petka, 4. Oktobra, “Ancient aliens” istražuje kontroverznu teoriju da su vanzemaljci posjećivali Zemlju milionima godina. Od doba dinosaurusa do drevnog Egipta, od ranih pećinskih crteža do kontinuiranih masovnih svjedočenja u SAD, svaka epizoda ove hit istorijske serije daje istorijsku dubinu pitanjima, spekulacijama, provokativnim kontroverzama, svjedočenjima iz prve ruke i osnovanim teorijama koje okružuju ovu staru debatu. Da li su inteligentna bića iz svemira posjetile Zemlju hiljadama godina prije? Petkom u 21h!

Istog dana u 22h počinje “In Search Of: Questions” koja istražuje svevremenske misterije i legende. Da li NLO zaista posjećuju Zemlju? Može li Zavjetni kovčeg ikada biti pronađen? Može li Čudovište iz Loh Nesa postojati u nekoj formi? Da bi saznali, proputovaćemo svijet, tražeći dokaze sa nekim od najboljih svjetskih eksperata. Na kraju se otkrivaju nove teorije i dokaze koji bi mogli potpuno da promijene naše razmišljanje o ovim enigmama. Petkom u 22h!

History channel na Extra TV-u!

Komentari: 2

cg-ME

03. 10. 2019 - 00:18

LoL
Osmogrk

05. 10. 2019 - 17:44

Ovo je gore od Zadruge, Parova i Velikoga brata - zajedno. Jos da pocnu da dovode bele magove da pojasnjavaju stvari pa da katastrofa bude totalna. Badijavni kanal i uopste mi nije jasno sto se zove History a ne Trece oko.
Novi komentar