4. oktobar u 20h, Travel channel

Lov na duhove uživo na Travel channel-u

Haunted Salem: Live nas vodi u jedan od “najukletijih” američkih gradova Salem, gdje tim uživo istražuje priče o postojanju duhova, a gledaoci mogu učestvovati putem Facebook-a!
Objavljeno: 02. 10. 2019 - 23:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Haunted Salem: Live je specijalno četvoročasovno UŽIVO istraživanje duhova unutar i oko istorijskog grada Salema, vođeno od strane tima najvećih istraživača paranormalnog: Jack Osbourne i Katrina Weidman (Portals to Hell), Amy Bruni, Adam Berry i Chip Coffey (Kindred Spirits), Dalen Spratt, Juwan Mass and Marcus Harvey (Ghost Brothers: Haunted Houseguests), i Dave Schrader i Cindy Kaza (The Holzer Files), a vodi ga Jamie Kaler.

Događaj će biti prenošen u isto vrijeme na istočnim i zapadnim vremenskim zonama i ekskluzivna behind-the-scene istraživanja će biti strimovana uživo na Travel channel facebook stranici, tako da će gledaoci moći da komentarišu o bilo kakvim aktivnostima koje uoče u stvarnom vremenu, tako učestvujući i usmjeravajući tim dalje. Fanovi će moći i da učestvuju putem Twitter-a, koristeći hashtag #HauntedSalemLive.

Travel channel – mjesec duhova!

Komentari: 0

Novi komentar