Savjet mladih o dogovoru ministarstva i studenata

DPS: Vlada pokazala punu odgovornost i senzibilitet

Demokratska partija socijalista izražava zadovoljstvo zbog postignutog dogovora između Ministarstva prosvjete i predstavnika studenata Univerziteta Crne Gore, saopšteno je Portalu Analitika iz Savjeta mladih DPS-a.
Objavljeno: 05. 10. 2019 - 10:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Vjerujemo da oslobađanje studenata od plaćanja dodatnih troškova za magistarsku tezu značajno doprinosi poboljšanju budžeta studenata i ide u korak sa reformama u oblasti obrazovanja koje je Vlada sprovela u ovom mandatu. Vlada predvođenja Demokratskom partijom socijalista i njenim koalicionim partnerima kao i u ranijim slučajevima pokazala je punu odgovornost i senzibilitet za ono što su realne potrebe određenih kategorija u Crnoj Gori, odnosno u ovom slučaju studentske populacije”, ističe se u saopštenju i dodaje da  crnogorska omladina predstavlja jedan od najvećih potencijala države Crne Gore.

-Vjerujemo da je ulaganje u mlade ljude, najbolja investicija u budućnost naše države. Naša partija to je pokazala na konkretnim primjerima dajući godinama unazad mladim ljudima šansu koji su to svojom odgovornošću i radom na najbolji način uzvratili- zaključuje se u saopštenju. 
 

Komentari: 0

Novi komentar