Rafali u Sremskoj Kamenici: Ubijen Dragan Amidžić Amidža

Kontroverzni novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je večeras oko 20.45. kod restorana “Kampus” u Sremskoj Kamenici
Objavljeno: 06. 10. 2019 - 22:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

U Sremskoj Kamenici večeras oko 21 sat se dogodilo pucnjava u kojoj je, hicima iz vatrenog oružja usmrćen Dragan Amidžić (55) iz Novog Sada, saznaju Novosti. Navodno je ispaljen rafal. Policija je blokirala ulaz u Sremsku Kamenicu i traga za počiniocem ili više njih.

Muškarac je, kako je “Novostima” rečeno u Službi hitne pomoći, bez znakova života, pronađen kod restorana “Kampus” u Ulici vojvode Putnika 68 b u Sremskoj Kamenici.

- Naša ljekarska ekipa je na pomenutu adresu otišla na poziv policije i zatekla muškarca koji nije davao znakove života, i mogli su samo da konstatuju smrt - rečeno je iz hitne pomoći.

Amidžić je među Novosađanima poznat kao vlasnik aviona “galeb” i akrobatskim vožnjama nad Dunavom, a 2014. godine je dospio u žižu javnosti jer je na Mišeluku vozio treljač gusjeničar. Pamti se i njegov verbalni napad na bivšeg gradonačelnika Igora Pavličića.

Komentari: 0

Novi komentar