Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: Izgubila sam sebe!

Glumica Anđelina Džoli nedavno se i zvanično razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro djece – troje biološke i troje usvojene.
Objavljeno: 07. 10. 2019 - 11:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Glumica je sada za jedan Francuski magazin objasnila kako se osjećala pred sam kraj braka.

– Malo sam izgubila sebe pred kraj braka sa Bredom. To je bio komplikovan trenutak za mene, nijesam mogla da se prepoznam, pretvorila sam se u nešto što nijesam. Osjećala sam se tako malo, sitno i nebitno, iako se to nije moglo primijetiti na meni, u sebi sam se gušila – rekla je Anđelina i dodala da je u tom trenutku imala i zdravstvenih problema koji su uticali na njenu psihu.

Međutim, glumica se sada osjeća bolje trudi se da bude dobar primjer svojoj djeci “kako bih ih naučila šta da rade ako se nađu u sličnoj situaciji”.

– Kada prođete kroz sve to osjećate veliku količinu sreće. Kad se završi srećni ste što ste živi i možete da krenete sve iz početka – rekla je ona, dok je njen bivšu suprug Bred Pit ranije i sam prokomentarisao kao se osjećao pred kraj braka.

– Shvatio sam da bježim od istine i to bolne istine. Nijesam znao kako da izađem na kraj sa tim, tražio sam bilo koji izgovor samo da pobjegnem od te neprijatne situacije. Nekada je to bio alkohol, nekada droga, Netflix, grickalice, jednostavno bilo šta – izjavio je ranije glumac za Si-En-En.

Podsjećamo, slavni holivudski par započeo je romansu na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Bili su zajedno više od 11 godina, u braku dvije godine, a razišli su se u septembru 2016. godine.

Komentari: 3

Radio Mrtvo Duboko

07. 10. 2019 - 12:35

Ovo su najvažnije vijesti u poslednjih 100 godina za nas Montenegrine!! Možete li objaviti najnovije vijesti: Milunka Krka Bašova iz Gornje Ržanice, juče se razvela od Vujadina Perka Baleva iz Gornjija Rečina! A Bećo Veliše Vidaka Ananije Mirkova iz Gnjiloga Potoka kod Kralja, razveo se od Slavke Raškove iz Brskuta!!!
Todor.

07. 10. 2019 - 13:31

Za razliku od Anđeline, Milunka sebe nije izgubila... Stvarno Analitiko, koga boli uvo za ovu narkomanku?
ilija

07. 10. 2019 - 17:34

Sada neka, poput kolege Vudi Alena sačeka da onaj usvojeni crnac (Vudi Alen vijetnamku) poraste i neka se uda za njega. On će biti mlad i obdaren (svim i svačim) pa joj neće ništa faliti. Kasnije neka nađe (!!!) surogat majku koja će, za pare roditi dijete tog crnčeta i njene, odmrznute, jajne ćelije... uhhhh. Sve je dopušteno tamo.
Novi komentar