Knežević: Bračni par Stanković nije plaćao račune u hotelu Princes, imam fotografije i snimke

Odbjegli biznismen Duško Knežević je kazao je da je tačna informacija da su vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i njegova supriga liderak SDP-a Draginja Vuksanović Stanković bili stalni gosti u njegovom hotelu u Princess u Baru i da su imali VIP kartice, kao i da im ništa nije fakturisano već su te dugovove otpisivali na račun troškova i reprezentacije.
Objavljeno: 07. 10. 2019 - 12:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je kazao da je cijela komunikacija i oko toga išla preko sekretara VDT-a Nenada Vujoševića i da im je on omogućavao lagodan život.

"Imamo fotografije sa bazena i snimke na ulaznih kamara. Mislim da je Stanković završio svoju misiju, i evo da sačekavamo još dva dana i posle toga će biti sve jasnije", rekao je on u uključenju uživo na Instagramu.

 

Komentari: 8

A kuriri i vratari

07. 10. 2019 - 12:49

Od svih najavljenih hiljada sati snimaka D.K. o korupciji, osta samo prd...- samo prazne priče bez ijednog dokaza. Ostalo je još samo da tvrdi da je plaćao i kurire i vratare u SDT. PS Tako može optužiti i Trampa, Putimna, Merkelovu i Makrona da je plaćao preko Vujoševoića, što će nesreći i bolesni Vujošević morati da potvrdi u telefonskom razgovoru sa D.K. Đoko Orlandić
Bijeda

07. 10. 2019 - 12:52

Otkrivanjem, po njemu, ključnih snimaka, samo pokazuje kolika je bijeda od čovjeka kad je bio spreman da radi sa svojim nazovi prijateljima i saradnicima to što je radio. Mislim da sa otkrivanjem njegovih nečasnih rabota, samo postiže to da kome se do sad nije zgadio, sad sigurno oće. Naravno, ne treba imati iluziji da su i oni koji su bili sremni sa ovakvim tipom da sarađuju, a još više prijateljuju, neke moralne gromade. Daleko od toga.
soko

07. 10. 2019 - 14:03

A imaš li slike koliko je istopolnih boravilo u hotelskim sobama u Princessu...piiih
Nick

07. 10. 2019 - 14:32

On je zaista loš. Pustimo njega za tren, nikakav je i to smo elaborirali. Nego svi oni koji su bili prijatelji s njim do sad i koristili njegove usluge, pare, hotele, privilegije, kredite itd.. Jesu li bolji od njega? Nijesu znali kakav je i sto je radio dok im je trebao? Isti su.
Odza Veilji

07. 10. 2019 - 15:42

Nagrdi "prijatelje" uz jedini argument : "svatas li ti OVO JE RAT" !
Vrtilovka

07. 10. 2019 - 15:54

Ovo je obrljani obraz bivsih republika stare Juge. Svudje ista prica, lopovi brane i napadaju jedan drugog. Daj narode zapitajmo se, ima li sustva i policije pa ko je lopov sa njim u Bogdanov Kraj a ko nije sa njim u BANKU da je blizi oltaru. Hahahahahaha
lolo

07. 10. 2019 - 15:55

Lupescini se dosvoljva da, sad vec, uznemirava javnost, iz dana u dan sa nicim dokazanim tvrdnjama i setiranima telefonskima razgovorime. Nadam se brzoj isporuci pa neka u sud objasni i dokaze.
Kojem sudu?

07. 10. 2019 - 21:41

Ovom što je na čelu neko ko pored stana i dva kredita "osigurava budućnost svoje djece", tako što imovinu prodaje "novobizmisenima" i uz to ne prijavljuje promet. Jel na tom sudu da se dodje do istine?
Novi komentar