Čuveni Holivudski glumac u strogoj tajnosti stigao u Beograd

Ako ste trenutno u centru grada, možda imate priliku da naletite na jednog od najvećih holivudskih glumaca današnjice - Kevina Spejsija (60)! Naime, kako portal Žena nezvanično saznaje Spejsi trenutno boravi u Beogradu.
Objavljeno: 07. 10. 2019 - 14:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Holivudski velikan danas je posjetio Narodno pozorište, a navodno je bio izuzetno ljubazan i prijatan, a ubrzo se uputio i u šetnju prestoničkim ulicama.

Kako saznajemo, jednostavno je ušetao u pozorište, i predstavio se na portirnici. Kada su radnici uprave sišli, nisu mogli da vjeruju koga vide. Lijepo se pozdravio sa svima, a onda je poželio da odgleda dio probe koja je bila u toku. Odgledao je "San ljetnje noći", ponovo se sa svima pozdravio i otišao dalje, kažu nam.

U Beogradu se obreo u strogoj tajnosti kako bi snimio seriju, premda nije poznato o kom ostvarenju je reč.

Ono što je izvjesno jeste da je ovo prvi projekat na kome je angažovan još od optužbi za seksualno zlostavljanje prije dvije godine.

Podsjetimo, Spejsi je tada je optužen da je seksualno zlostavljao tinejdžera u jednom baru u Nantaketu 2016. godine. Međutim, optužbe za ovaj napad su ubrzo odbačene.

One su inače uslijedile nakon što je i glumac Entoni Rep izneo tvrdnje da ga je Spejsi seksualno napastvovao 1986, kada je ovaj imao 14 godina. Poslije Repove strane priče, oglasio i sam Kevin, koji je tada imao 26, istakavši da je to bilo pre 30 godina, da se ne seća tog susreta, ali da mu duguje najiskrenije izvinjenje ako je ono što je ispričao istina.

Spejsi je iskoristio te optužbe i da se konačno u javnosti deklariše kao homoseksualac.

"Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim i drugim stvarima u mom životu. Znam da o meni kruže razne priče i da su one bile potpaljene time što sam uvijek jako štitio svoj privatni život. Kao što oni koji su mi najbliži znaju u životu sam bio u vezeme i sa muškarcima i ženama, a sada biram da živim kao gej muškarac. Želim da se nosim s tim iskreno i otvoreno i to počinje sa preispitivanjem sopstvenog ponašanja", rekao je tada glumac.

Komentari: 1

Nasla vreca zakrpu

07. 10. 2019 - 16:17

Seksualni predator je stigao u Beograd. Gos'a Istina sija od srece...
Novi komentar