Povodom navoda Kneževića

Vuksanović Stanković: Sve sam platila u hotelu Princes

Predsjednica Socijaldemokratske partije dr Draginja Vuksanović Stanković je reagovala povodom navoda Duška Kneževića. Knežević je naveo da je tačna informacija da su vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i njegova supruga liderka SDP-a Draginja Vuksanović Stanković bili stalni gosti u njegovom hotelu u Princess u Baru i da su imali VIP kartice, kao i da im ništa nije fakturisano već su te dugovove otpisivali na račun troškova i reprezentacije.
Objavljeno: 07. 10. 2019 - 15:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

"U posljednih sedam godina od kada obavljam funkciju poslanika Skupštine Crne Gore, u hotelu Princes sam boravila ukupno tri puta. Dva puta povod je bio odlazak sa maloljetnom kćerkom na bazen, dok je treći put povod bio porodična rođendanska večera moje majke. Naravno, sve troškove prema hotelu uredno sam izmirila, kao i moja majka povodom njene rođendanske večere. Razumijem da je, nažalost, u crnogorskim prilikama politika pogodno tle za različite diskvalifikacije. Pa tako i ovim povodom. Radi javnosti i crnogorskih građana saopštavam da se radi o najobičnijim lažima. Naravno i ovakve podmetačine će proći, ali radi građana i javnosti, zbog javne funkcije koju obavljam, bila sam dužna da reagujem jer se moje ime spominje u kontekstu najprizemnijih neistina", zaključuje Vuksanović Stanković.

>>> Knežević: Bračni par Stanković nije plaćao račune u hotelu Princes, imam fotografije i snimke

Komentari: 9

Sjako

07. 10. 2019 - 15:30

Neka javno pozove konobara koji je usluzio da da izjavu za javnost.
Rašo

07. 10. 2019 - 15:48

I ja mislim da si sve platila.
NK

07. 10. 2019 - 21:27

Neka Rašo! Ko joj nebi platio kad je tako jedra.
Савле

07. 10. 2019 - 16:00

Вјерује ли јој ико?!? Он помиње Ивицу, а Марица се невјешто брани. Постоје сигурно пријаве и дневници у хотелу, ако је радио легално.
Objektivni

07. 10. 2019 - 17:12

A ako je radio kao sto je i zaradio ( nelegalno ) , sta onda ? Kako bi takve spodobe radile sem tako . Kakva je Dikay nesojska kreatura. Pi. Da se razumijemo . Draginja Vuksanovic nije ni u snu moj politicki obrazac. Nemam dobro misljenje o njoj , ni kao pravnici , ni profesorki ni politicarki . Jedna uzasna ambicija i nadmenost bez pokrica. Cak je javno potpisala izjavu da trazi smjenu svog supruga jer je " dio mafijaske hobotnice ". Ali .... Nesojluka Di Keya i njegovog drustva iz " bordela " nema koliko je svijeta. Covjek , tajno snima goste, prijatelje , poznanike .. objavljuje koga je castio kafom , vecerom , nocenjem , bazenom, saunom. Uzas. Ima li imena kojim bi se takva spodoba mogla nazvati.
Bodin

07. 10. 2019 - 19:35

[email protected] sto si rekao za gospodju Stankovic je istina, svaka cast dobro si je analizirao.
Komšija

07. 10. 2019 - 16:51

Ja ti vjerujem si se našla na pogrešno mjesto u pogrešno vrijeme i to si mogla znati pa trebaš da snosiš posljedice Ti, da ne bi smosila partija.
Tesla

07. 10. 2019 - 17:35

Ahhaha, tako mi ovih komentara. ***** iz Engleske prica o postenju a ovi ga brane. Ustvari, nijesu pametni Stankovici sto uopste reaguju na izjave bjegunca.
monete

07. 10. 2019 - 22:29

Svako plaća račune jedina je razlika u 'bankotama' plaćanja.
Novi komentar