Reagovanje na presude poslanicima

DF: U CG nema tužilaštva i pravosuđa, samo korumpirane kreature

Skandalozna i sramna presuda sudije Željke Jovović, specijalca i ličnog predstavnika predsjednice Vrhovnog Suda Vesne Medenice, je nastavak brutalnog progona lidera DF od strane braće Đukanović, ocijenili su iz Demokratskog fronta.
Objavljeno: 07. 10. 2019 - 16:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Ova sramna presuda je još jedan u nizu nesupjelih pokušaja zastrašivanja poslanika DF kako bi prestali sa raskrinkavanjem korupcije u tužilaštvu i pravosuđu, koja se svakim danom otkriva. Crna Gora nema tužilaštvo i pravosuđe koje radi u skladu sa Ustavom i zakonima. Postoje samo korumpirane kreature koje su postavljene od braće Đukanović da štite mafiju i lopovski režim i da progone DF i svakog čovjeka koji neće da im se pokori”, ističe se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika

Naglašavaju da tužilaštvo i “krivosuđe” nijesu u stanju da reaguju kada se brutalno napadaju poslanici DF, kada režimski tajkun pokušava ubistvo poslanika i jednog od lidera DF-a na aerodromu u BG, kada sin Zorana Lazovića kukavički udara navijača Crvene Zvezde, kada kum Đukanovića šamara policajca na aerodromu u Tivtu...

“Presuda koju je diktirala Vesna Medenica, nakon prebrojavanja 150.000 eura od tajkuna Ćoća Bećirovića, je samo još jedan u nizu dokaza da je pravna država i pravosuđe sahranjeno i da je Đukanović odlučio da razori Parlament i da nas sve pretvori u svoje poslušnike. Demokratski Front baštini vrijednosti tradicionalne Crne Gore i još jednom šaljemo poruku braći Đukanović da se sa nama ne može razgovarati jezikom sile i mafije. Ostajemo na putu istine i pravde i svakim danom građani uviđaju da je DPS korupcijom razorio sve institucije države i da one više de fakto ne postoje. Nama ne sude sudovi, ni sudije. Nama sudi mafija i poslušnici braće Đukanović, koji su debelo nagrađeni i plaćeni prljavim novcem mafije”, navodi se u saopštenju I dodaje da “mogu da rade šta hoće, ali ne mogu da rade dokle hoće”. 

“Pravda će zakucati na vrata korumpiranih kreatura iz tužilaštva i pravosuđa. Svjedoci smo da je Duško Knežević do koske ogolio način funkcionisanja crnogorskog krivosuđa. To je septička jama korupcije, nemorala i sluganstva i koja mora biti okončana političkim promjenena i smjenom ovog bolesnog lopovskog režima”, zaključuje se u saopštenju. 
 

Komentari: 2

Liberal

07. 10. 2019 - 16:42

Da su ovo uradili u Srbiji rebnuli bi ih više godina, pa odmah u Padinjak.
Matan

08. 10. 2019 - 12:16

Ajde da i vi jednom kažete istinu, da u CG ne postoje tužilaštvo i pravosuđe, jer da postoji vi nebi izlazili iz Spuža!
Novi komentar