Navijač Zvezde

Ko je Lazar Vukićević: Raznijeti "porše" vozio "delija" osumnjičen za ranjavanje vođe "grobara"

Lazar Vukićević (30), navijač Crvene Zvezde, koji je vozio “porše” raznijet u Riječkoj ulici na Vračaru u Beogradu, osumnjičen je da je u januaru 2017. pucao u noge Nikoli Vaviću, vođi Partizanove navijačke grupe “Alkatraz”.
Objavljeno: 07. 10. 2019 - 20:36 Promjenite veličinu teksta: A A A
Ko je Lazar Vukicevic: Raznijeti porse vozio delija osumnjicen za ranjavanje vode grobara
Foto: I. Marinkovic

Tada su poslije tuče i pucnjave ispred beogradskog kluba "Kasina" privedena dvojica osumnjičenih, Nemanja Arsenović Arsa (33) i Vukićević, koji do tada nije imao krivični dosije u srpskoj policiji.

Kako su “Novosti” pisale, potezanju oružja prethodila je svađa između dvije grupe mladića koji su bili u lokalu. Verbalni sukob nastavljen je ispred kluba da bi ubrzo prerastao u opštu tuču, tokom koje je potegnuto i oružje.

Ubrzo po ranjavanju Vavića i drugog mladića, pozvani su policija i Hitna pomoć. Vavića, prema onome što je saopšteno, prijatelji su privatnim vozilom prevezli u bolnicu.

Ljekari Hitne pomoći su po dolasku ispred "Kasine" zatekli veći broj mladića koji su tokom tuče zadobili povrede u vidu posjekotina i kontuzija. One su im sanirane na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, Vukićević se u Tužilaštvu branio da je prije pucnjave bio teško pretučen pa da zbog toga nije u stanju da iznese odbranu

Komentari: 2

Pločica

07. 10. 2019 - 21:20

Sve vođe navijača u Srbiji su pod kontrolom državnih organa, naravno da su to momci koji nijesu baš najbistriji ali zato odrađuju posao. I na kraju ih sklanjaju i dokaze novi četvrtani i sve tako .
roki

07. 10. 2019 - 22:06

Navijac ,30 godina,vozi Porse,???? Postoji li drzava,da pita kako momak koji je navijac,i ne radi nista vozi auto od 100000, ovo je totalno rasulo drustva
Novi komentar