VIDEO

Knežević objavio novi snimak: Milovu torbu čuvam za finale

Odbjegli biznismen Duško Knežević objavio je novi snimak razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT) Nenadom Vujoševićem.
Objavljeno: 08. 10. 2019 - 07:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

U ovom razgovoru se čuje da mu Vujošević objašnjava da njega tužilaštvo ne može procesuirati iako objavi snimak, ali i govori da nema namjeru da sjedi kući i čeka objavljivanje snimka.

Na snimku se čuje da mu Vujošević objašnjava da njega tužilaštvo ne može procesuirati iako objavi snimak, ali i govori da nema namjeru da sjedi kući i čeka objavljivanje snimka.

“Nema dokaza, ne može ni jedno djelo da mi stavi. Ne može da mi stavi protivpravni uticaj jer nijesam funkcioner, nemam ovlašćenja i ni o čemu ne odlučujem. Ja sam šef administracije, nijesam tužilac. Ne može da mi stavi iznudu. Može da mi stavi prevaru da sam tebe prevario. Ja ću reći da si mi dao pare za plac, reći ću da si mi dao pare za ruku i pošao sam na operaciju”, kaže Vujošević između ostalog.

On pita Kneževića ima li još šta od dokaza protiv režima osim njega, a on mu odgovara: “Imam, imam i Milovu torbu, ali to čuvam za finale”.

Podsjetimo, odbjegli biznismen sa potjernice Interpola je nekoliko puta najavljivao objavljivanje snimka "Milove torbe", pa i u jeku protesta pokreta "Odupri se" u proljeće ove godine, ali se to nije desilo.

Komentari: 1

Skorupan

08. 10. 2019 - 10:57

Ako Duško Knežević ovako nastavi, ne gine mu nagrada , odnosno oskar za montažu.
Novi komentar