Posao od 1,6 miliona eura

Tehno-gradnja će graditi sportsku salu u Rožajama

Bjelopoljsko preduzeće "Tehno-gradnja" proglašeno je najpovoljnijim ponuđačem u postupku javne nabavke za izgradnju sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama, saopšteno je Portalu Analitika iz Uorave javnih radova.
Objavljeno: 08. 10. 2019 - 11:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

»Tehno-gradnja« je u finansijskom dijelu ponude navela da će salu izgraditi za blizu 1,63 miliona eura, dok je drugorangirana kompanija »Tofi« iz Rožaja ponudila cijenu od 1,68 miliona eura. 

U skladu sa propisanim postupkom javnih nabavki, Uprava javnih radova će narednih dana potpisati ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem, čiji će sastavni dio biti dinamika izvođenja radova, kao i finansijski uslovi realizacije projekta. 

Projektom je planirano rušenje postojeće fiskulturne sale i dogradnja novog objekta, površine oko 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata. 

Novi sportski objekat sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije.

Njenom izgradnjom će u značajnom mjeri biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce. 
 

Komentari: 0

Novi komentar