Da li vlast odlučuje sama ili radi po diktatu velikih sila?

SNP: Zašto se troše milioni na naoružanje kad nas NATO štiti?

Ministar odbrane Predrag Bošković juče je izjavio da se više nikada neće dozvoliti da se o Crnoj Gori odlučuje van nje, te da je najprihvatljiviji međunarodni okvir djelovanja crnogorske države u zajednici sa najrazvijenijim nacijama. Nameće se pitanje da li je ministar siguran da Crna Gora, odnosno aktuelna vlast, odlučuje sama ili radi po diktatu velikih sila, ocijenili su iz SNP-a.   
Objavljeno: 08. 10. 2019 - 11:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

 “Takođe, postavlja se pitanje zbog čega Crna Gora, nakon ulaska u Sjevernoatlantsku alijansu, troši milione eura na naoružavanje kada nam je godinama unazad servirana priča da će nas NATO štititi od svake opasnosti. Osim toga, vrlo je važno znati i ko to predstavlja prijetnju za Crnu Goru. Na kraju, podsjećamo da sve ankete i danas pokazuju da većina stanovnika Crne Gore ne podržava ulazak Crne Gore u NATO, te da o ovom pitanju nikada nisu dobili priliku da se izjasne na referendumu, što je osnovno demokratsko pravo svakog naroda”, ističe se u saopštenju SNP-a. 

Komentari: 2

Tesla

08. 10. 2019 - 12:02

Glupog li pitanja. Nije ni cudo sto za godinu nestajete sa politicke scene. ...
Objektivni

08. 10. 2019 - 14:32

Isto sam i ja pomislio. Boze ko im smisli saopstenje. Zamislite pitanje : "A sto sipate gorivo u auto koje ste dobili na poklon a koje je dobro i dobro ide " . Da mi je samo vidjeti kako izgleda "intelekt" koji je smisli ovo pitanje. O boze sta se sve politicki ne vuce po ovoj Crnoj Gori.
Novi komentar