VDT

Pogledajte koji članovi Tužilačkog savjeta su glasali protiv Stankovića

Tužilački savjet izabrao je danas Ivicu Stankovića za vršioca dužnosti vrhovnog državnog tužioca. Za Stankovića je glasalo šest članova Tužilačkog savjeta, dok su četiri bila protiv, i to: Aneta Spaić, Ranka Čarapić, Milan Filipović i Nataša Radonjić, saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 08. 10. 2019 - 14:16 Promjenite veličinu teksta: A A A
Pogledajte koji clanovi Tuzilackog savjeta su glasali protiv Stankovica
Foto: PR Centar

Član Tužilačkog savjeta, Velimir Rakočević, saopštio je da je Stankoviću dao uslovnu podršku.

Stanković će tako ostati na čelu tužilačke organizacije do izbora novog VDT-a.

 

Komentari: 7

Komita46

08. 10. 2019 - 15:22

Aneta Spaić, Ranka Čarapić, Milan Filipović i Nataša Radonjić svaka vam čast!
tri

08. 10. 2019 - 15:47

Na cemu to ? Sto podrzavaju Knezevica ?
Zoran

08. 10. 2019 - 16:24

Ako je nakon ovakvih optužbi, neulazeći uopšte u to da li su osnovane ili ne, g-din Stanković pristao da se kandiduje i tako svoj lični teret prenese i na kompletno pravosudje, sve postaje mnogo jasnije. Isto važi i za gospodu koja su ga podržala. Jedan od gospode se čak usudio da dodatno iritira i dobar dio gradjanstva i samo pravosudje dajući "uslovnu podršku". Toliko o tome koliko ovaj gospodin uopšte cijeni mjesto VDT-a. No tu smo dje smo, a kako nam je -vidite i sami.
Jerry Mina

08. 10. 2019 - 17:28

' Ne ulazeći u to jesu li osnovane ili ne'. Ovo je nevjerovatna izjava, koja dovoljno govori o dijelu naših građana kod kojih imaju prođu retrogradne snage. Vrh, znači smeta mi neko, dovoljno je samo da mu izmislim nešto, objavim i završio sam posao.
NEKO i NEŠTO

08. 10. 2019 - 20:45

Nije neko i nije nešto, nego serija audio snimaka, koje danima gleda Crna Gora, na kojima sekretar VDT-a, direktno optužuje. Čak je i uhapšen, naravno kao uvijek kod našeg pravosudja, ne onaj koji čini, nego onaj koji činjenje prijavljuje. A da stvar bude još gora, istovremeno SDT izjavljuje kako nema ni "udaljene sumnje za krivicu VDT" !? Otkud to zna? Zašto je onda uhapšen Vujošević? Otkud mu ta sigurnost u krivicu Vujoševića i istovremeno nevinost Stankovića? Narvno ništa čudno i novo kad je u pitanju naše SDT-o i sam g-din Katnić.
Zasto

09. 10. 2019 - 07:22

Zasto ne napisete ko je podrzao Stankovica? To je isto interesantno vidjeti
Miko

09. 10. 2019 - 14:34

Ovaj Stanković vi trebao da se odseli na Madagaskar. Sa sinom,snahom i ženom u paketu
Novi komentar