Prijedlog stigao u Viši sud

Kneževićev bivši vozač svjedok saradnik

Bivši vozač Duška Kneževića, Vlatko Rašović, saglasio se sa Specijalnim državnim tužilaštvom (SDT) da bude svjedok saradnik u predmetu formiranom protiv odbjeglog biznismena, saznaje TVCG.
Objavljeno: 09. 10. 2019 - 18:30 Promjenite veličinu teksta: A A A
Knezevicev bivsi vozac svjedok saradnik
Foto: Screenshot / Al Jazeera Balkans

Predlog o dobijanju tog statusa već je stigao u Viši sud u Podgorici, koji će dati konačnu odluku.

Komentari: 4

Boris

09. 10. 2019 - 20:39

Umjesto da se Kneževiću ponudi mjesto svjedoka-saradnika i tako otkriju oni koji su se iz vrha vlasti ogriješili o zakon, oni za svjedoka saradnika njegovog vozača!? U startu poruka da će se oni najkrupniji prestupnici štititi po svaku cijenu. Još jedan u nizu ofirajućih pokušaja vlasti da prikrije svoja ne(djela), uz pomoć pravosudja i ovimpotezom dodatno stavljanje javnosti do znanja da je pravosudje, samo jedan od njihovih političkih mehanizama, lišen i najmanje samostalnosti. Veoma čudno da se baš u ovakvom trenutku vlast usudila dodati još jedan udarac već ionako, bokserskom terminologiom kazano ne uzdrmanom nego nokautiranom pravosudju. nevjerovatno dokle su sve spremni ići.
OZBILNOST

09. 10. 2019 - 22:02

Ovaj potez govori o ozbiljnosti i tvrdoj namjeri SDT da se obračuna sa vrhom kriminala. Očekivao sam ovakav potez Tužilaštva nakon svih dešavanja oko Vrhovnog i Specijalnog tužilaštva. Promašio sam samo u tome što sam ja očekivao da status svjedoka-sardnika bude dodijeljen vulkanizeru koji je Dušku kontrolisao pritisak u pneumaticima ili poštara koji mu je dostavljao poštu, ahhaaaaa, koja tragikomedija.
A Migo

09. 10. 2019 - 22:08

Tajac. Ništa. Vjerovatno tužilaštvo kao i dosad prikuplja "dokaze"da su one pare koje smo vidjeli srpske ili ruske, namijenjene DF-u za pripremanje terorističkih akcija, a da je lik koga smo vidjeli ustvari nije Migo, nego pripadnih ekstremne rusko-srpske organizacije koji nosi masku jednog od čelnika DPS u namjeri da udari na naša "velika" demokratsko-ekonomska dostignuća. Možda nijesam ovo trebao pisat, jer ako ovo pročita ko iz Vrhovnog ili Specijalnog tužilaštva, oni će ovako i uradit.
GRAĐANSKI

09. 10. 2019 - 23:19

Vjerovatno ste mIslili: PRIJEDLOG itd.!
Novi komentar