POBJEDA poklanja koncert Podgorici

KIC pop hor večeras na Trgu nezavisnosti!

U susret jubileju - 75 godina postojanja - POBJEDA večeras poklanja koncert KIC pop hora, na Trgu nezavisnosti u Podgorici!
Objavljeno: 10. 10. 2019 - 07:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Koncert počinje u 20 časova, a publika će uživati u popularnim partizanskim i antifašističkim pjesmama među kojim su: ,,Teče Tara“, ,,Oj, đevojko drugarice“, ,,Bilećanka“, ,,Crveni makovi“, ,,Kraj Sutjeske hladne vode“ koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića i uz soliste hora Jovana Vukovića, Tamaru Pavićević, Vesnu Kraljević i Dubravku Živković.

Uz KIC pop hor nastupaće i orkestar Počasne garde Vojske Crne Gore, folklorni ansambl KIC-a ,,Budo Tomović“, dječji hor Umjetničke škole za muziku i balet ,,Vasa Pavić“, i balerine plesnog studija ,,Allegre“ i baletske škole ,,Vasa Pavić“.

Ovo je treći koncert koji je POBJEDA do sada organizovala. Na trgu u Nikšiću, uoči Dana nezavisnosti, antifašističke pjesme pjevao je hor ,,Zahumlje“, dok je KIC pop hor nastupao na Cetinju za Dan državnosti.

Osim koncerata, POBJEDA je u gradovima u kojima je izdavan ovaj list, u Nikšiću i na Cetinju poklonila botaničke bašte sa po 75 sadnica.

Botaničku baštu dobiće uskoro i gimnazija ,,Slobodan Škerović“ u Podgorici, a u godini jubileja POBJEDA realizuje i bogatu izdavačku djelatnost.

Komentari: 4

Bohemian Rhapsody

10. 10. 2019 - 10:36

Fredi, vrati se!
Dosadili

10. 10. 2019 - 12:43

Ne znam gleda li ih ko I sluša li ih liše članova njihovih najužih familjija.
JOVETA.

10. 10. 2019 - 14:29

FENOMENALAN HOR.
@JOVETA

10. 10. 2019 - 14:53

Ada samo tako. Da nijesi clan? Hvalite me usta moja...
Novi komentar