e mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima. " /> e mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima. " />

Više od 200 direktnih prenosa

M:TEL: NBA ekskluzivno na Arena Sport kanalima

Magiju NBA lige narednih 6 godina svi ljubitelji moći će da prate ekskluzivno na TV Arena, putem m:tel televizije, bilo da ste korisnik kablovske mBOX, satelitske mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima.
Objavljeno: 10. 10. 2019 - 11:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre. Posebna novost je 24-časovni specijalizovani NBA kanal.

Na njemu će korisnici uživati u cjelodnevnom programu na kom će moći da prate najbolje trenutke s utakmica, analize sa linijskim prikazom akcija, šema, kombinacija, priče o NBA igračima, intervjue i slično.

 

NBA Legue Pass, omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom cijele NBA sezone.

 

Sadržaj je obogaćen i arhivskim snimcima, reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima.

Nova NBA sezona startuje 23. oktobra u 2h poslije ponoći. Više detalja uskoro na svim kanalima komunikacije.

Spremite se na vrijeme za predstojeću magiju!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Komentari: 1

Zaid

10. 10. 2019 - 12:26

Nas zanima španska Premijer liga i engleska primera
Novi komentar